Kevin;) kérdése:
Lehet 17 éves kortól jogosítvánnyal egyedűl vezetni?
Figyelt kérdés
2016. júl. 29. 12:51
3/11 anonim válasza:
A többes vezetést hogyan gondolod? Egyik kormányoz és sebességet vált, a másik gázt ad, vagy fékez? És, osztoznak a kormány egyik, illetve másik oldalán levő kapcsolók kezelésén is?
4/11 A kérdező kommentje:
Szlovákiában élek és itt az a feltétel hofy 17 évesen csak szülő mellett vezethetek.
2016. júl. 29. 19:47
5/11 anonim válasza:
Így már érthető.
EÜ 14-től, KRESZ 16,5-től, gyakorlat 17-től, ha megvan a jogsi, akkor nincs más kikötés. Motorra vannak bizonyos korlátozások, meg utánfutóra/vontatmányra, ha esetleg érint.
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2016. júl. 30. 20:04
7/11 anonim válasza:
Még nem hallottam olyant, hogy valaki ne vezethetne jogsi nélkül (de ha azt mondjátok, hogy Szlovákiában így van, elhiszem). #5-ösnek igaza van, vannak biz. megkötések (ha átmentél a KRESZ vizsgán, ezt tudnod kell) - nálunk pl. az új jogsira vannak megkötések (életkortól függetlenül), pl. az, hogy minden sebességkorlátozás 10 km/h-val alacsonyabb a mazsoláknak.
8/11 Jimmyxy válasza:
Igen lehetséges, ha lejárt a próbajogositvány. (Ha jól tudom) Addig egy felnőtt személy kell melleted üljön ha volán elé ülsz
9/11 anonim válasza:
Magyarországon, úgy tudom lehet.
10/11 anonim válasza:
Én is úgy tudom hogy 17 éves kortól lehet már egyedül vezetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!