Mikorra várhatom az új személyi igazolványomat?
07. 06-án igényeltem meg, postázással kértem. Azt mondták 8 napba fog telni, gondolom + postázási idő.
Nagyon jó lenne, ha a jövő héten megérkezne, mert azon a hétvégén szeretnénk Spanyolországba utazni. Jogosítványom van; útlevelem is, csak az a régi lakhelyemen. (Szüleimnél, és nem hiszem, hogy tudjunk találkozni, hogy megkapjam.)
Mivel autóval megyünk, addig érintünk pár országot. Nem lesz gond az igazoltatással?
Szia! Mi is most igényeltünk személyit, azt mondták, hogy 7-8 nap mire elkészül, de mi kaptunk SMS-t, hogy megvan és bemehettünk érte... :/ Ennyivel jobb a helyzet, a postázást nem tudom, hogy mennyi idő lehet, de 7-8 nap minimum, ez tényleg igaz, és az utolsó pillanatig húzták nekünk is sürgősen kellett volna az új iskola miatt, kellett a diákhoz... Remélem megérkezik!
14/L
Addig meg kell kapnod. Bár én is az okmány irodába kértem, de egy hét alatt megjött. A postával is legkésőbb jövőhéten meg kellene kapnod.
Az igazoltatással gond lesz. A jogsit csak belföldön fogadják el. A schengeni határon belül elég a személyi, azon kívül (pl. Svájc) útlevél kell.
# 3
Svájc a schengeni határon belül van.
Schengeni határon kívül az összes EU tagországban elég a személyi, meg még azokon kívül is vannak országok, ahol elfogadják.
Nagyon köszönöm a válaszokat! :)
QR-kódolvasóval megnéztem, hogy áll a személyim. Elvileg 14-én átadták a postának, tehát jövő héten mindenképp meg kell érkeznie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!