Hogyan kell benzinkúton tankolni?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 15. 16:25
1/17 anonim válasza:
Beállsz az egyik töltő mellé, tanksapka le, kiválasztod hogy gázolaj vagy benzin és mehet bele. Lehet olyat, hogy bennehagyod "beakasztva" a töltőt és teletölti, de én inkább ott állok és kézzel csinálom. Ha megvan, akkor bemész bemondod a kút számát és fizetsz.
Vagy nem tudom mire gondoltál tankolás alatt.
2/17 anonim válasza:
ha a kagylós kútra mész, úgyis megtankolják Neked, mert az nem önkiszolgáló kút. Csak ne hagyd nekik, hogy a szélvédőket lemossák, mert össze-vissza karcolják a rajta lévő porral és dzsuvával. Én mindig szólok nekik előre, illetve a tankasapkát sem engedem, hogy ők nyomják vissza.
Ilyen egyszerű.
3/17 anonim válasza:
ha nő vagy,akkor egy szebb mosoly,és az önkiszolgálónál is előkerül egy pasi,aki megtankol...
4/17 anonim válasza:
szerintem nem kell elesettnek lenni nő létünkre! :)
5/17 A kérdező kommentje:
Nem autóba hanem benzinmotoros fűnyíróba kellene.Nincs még jogsim.Kannába szeretnék.Árulnak külön kannás benzint a kúton,amit nem kell tankolni?
2010. ápr. 15. 16:56
6/17 anonim válasza:
Mindent el kell kezdeni egyszer. Nekem fater mutatta meg még ezer éve jogsi szerzés után, hogy mit-hogyan a kúton. Én már zavarom el ezeket az "asszisztenseket", valahogy nem érzem magam biztonságosan, ha ő tankol. Nem mintha nem tudnák hogy hogyan kell, de csak jobb érzés, amikor megnézem, hogy jól van-e rajta a tanksapka stb...
7/17 anonim válasza:
Odamész a kannával beletöltöd a benzint, ugyanúgy mintha kocsiba tankolnál és kifizeted. Ennyi.
8/17 anonim válasza:
Én már párszor elmentem a kútra tankolni de mindig odajött vki aki megtankolta a kocsit.
Odamész kannával és mondod hogy X liter 95-öst kérsz.
9/17 A kérdező kommentje:
Köszi,és még annyit hogy az igaz hogy csak fémkannába lehet benzint tölteni?
2010. ápr. 15. 17:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!