Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Sikeres kreszvizsga érdekében...

Sikeres kreszvizsga érdekében tudnátok tanácsot adni?

Figyelt kérdés
Valószínűleg nem jók a tanulási módszereim mert túl vagyok a 2.sikertelen kresz vizsgán de az itthon megcsinált tesztjeim viszont sikerültek

2016. júl. 11. 21:31
 1/4 anonim ***** válasza:
66%

Én bejelöltem a jó válaszokat a tesztkönyvben aztán kétszer végigolvastam figyelmesen a jó válaszokkal a kérdéseket.

A vizsgán rögtön beugrott a jó válasz, hibátlan lett.

2016. júl. 11. 21:38
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem (ha otthon jól sikerülnek) izgulsz és kapkodsz amikor vizsgán vagy. Egy perc sok mindenre elég, olvasd el figyelmesen a kérdést és a válaszokat, ne kapkodj.
2016. júl. 11. 21:59
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Mi a módszered? Tudom, jönnek a lepontozók, de ne teszteket csinálj, hanem tanuld meg ÉRTŐN a szabályokat. Majd jogsival a kézben nem A, B, C, D gombot fogsz nyomni, hanem egy összetett forgalmi helyzetben kell azonnal döntened. Tévedés esetleg életébe kerülhet valakinek.

B jogsihoz 10 ezer kérdés van. Azért lehetséges ilyen sok, mert sok csavar van benne. Van kérdés, ami csak egy betűvel tér el a másiktól, de az fontos eltérés.

Nem mondom, hogy tesztet ne oldj meg, de nem az a fontos.

A tankönyvet olvasd figyelmesen, s gondolj végig mindent.

Olyanra is felelni tudsz így magadnak, ami le sincs írva.

2016. júl. 11. 22:02
 4/4 anonim ***** válasza:

+1 a kresz könyv tanulására.

A "régi" rendszerben kb be lehetett magolni az egészet, most "szerencsére" már nincs így.

Vegyél egy kresz könyvet és tanuld meg azt, onnantól nem lesz gond.

2016. júl. 12. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!