Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mit tegyek, cseréljek oktatót?

Mit tegyek, cseréljek oktatót?

Figyelt kérdés

24 óránál tartok a vezetésben, az oktatóm kiabál velem. Bekellet volna forduljak balra a középső sávba, a négysávos úton, de nem tudom mennyit kell tekerjek. És nagyon lekiabálta a fejem, ami jogos, de meg se mutatta, hogy hogy kéne csináljam. És azt is mondta hogy kínlódunk egymással. Pedig én próbálok figyelni, koncentrálni, nyílván nem úgy születtem hogy már tudok vezetni. Szinte görcsben van a gyomrom hogy megint menni fogok és megint lekiabál.

20/L

2016. júl. 6. 18:30
 1/3 anonim ***** válasza:

Sajnos nagyon sokan ilyenek, mint a mostani oktatód is, hogy kiabálnak.

Válthatsz, de nem biztos, hogy a másik oktató jó lesz. Ha van olyan, akihez jártak ismerőseid, és jókat mondanak róla, akkor olyanhoz érdemes menni.

Mondjuk az durva, hogy nem tudtad, hogy mennyit kell tekerni. Ezért lehet, hogy más is kiabálna :) Mert az életszerűbb, hogy nem tudtál sávot váltani a forgalom miatt. De ilyet még nem hallottam :)

2016. júl. 6. 18:36
 2/3 anonim ***** válasza:

Lecserélheted az oktatót, ha nem tudtok normálisan együtt dolgozni, de légy körültekintő, mert egy ismeretlen másik oktató lehet még rosszabb lesz...

Azt sajna nem tudja megmutatni egy oktató sem, hogy az adott helyzetben mennyit kell tekerni a kormányon, azt csak te tudod megtanulni úgy, hogy megtapasztalod, és érzékeled az autó mozgásából hogy ott "mennyi az annyi".

Az oktató ebben csupán annyi (de az fontos) segítséget tud adni, hogy elmagyarázza az alapokat a kanyarodáshoz: nézz végig azon az útszakaszon, ahol haladni fogsz, nézd meg hová kell érkezned, és "mutasd az utat" az autónak, vezesd végig a helyes nyomvonalon - de a kormány mozgatásában nem várj segítséget, meg kell tanulnod a helyes nyomvonalon végig kormányozni)

2016. júl. 6. 19:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Válts. Ha nem tudsz vele együtt dolgozni, jobb, ha most cserélsz még vizsga előtt. Ismerősöknél érdeklődj, kivel voltak megelŕgedve. Az első oktatómmal nem jöttünk ki, kis keresgéléssel találtam egy tündért. A vizsga is meglett elsőre, és szereztem egy új barátot, azöta is tartjuk a kapcsolatot. :)
2016. júl. 12. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!