Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Büntethető vagy foglalkoznának...

Büntethető vagy foglalkoznának még ezzel 12 év után?

Figyelt kérdés
Előkerült egy kis motoros videó, ahol se szakszerűen, se sisakot viselve baromkodunk és még az arc is egyértelműen beazonositható, csak fél közszemlére tenném FB-on osztva.
2016. jún. 14. 23:58
 1/2 anonim ***** válasza:

Közösségi oldalra eleve az idióta rakja ki a szabálytalanságot. Ebbe beleértem a törvénytelen átépítéseket és a sisak nélküli vezetést is. Rengeteg csoport van fb-n. Vannak átépítések, de ha már felfúratod 50esről 60asra és 70esre és relámozod hogy kimész vele az utcára már az szabálytalan. Ráadásul láttam pár átalakítást, pl egy s51esbe raktak egy 250es mz blokkot. Baromi rondán néz ki, értelme nem sok van és életveszélyes, de reklámozzák képekkel, és névvel.Szakszerűtlen a felfogatása és gyenge. A vicc az egészben hogy jóakarattal adsz neki tanácsot hogy erősítse meg, rakjon bölcsőt a blokk alá, mert meg is halhat menet közben. Válaszul elküld a sunyiba és azt mondja görgess tovább, mert ő leírta hogy erre nem kíváncsi. Az olyan vázat nem egy MZ blokkhoz találták ki. Hiába mondja hogy nem akar közútra kimenni, a földutakon még veszélyesebb. De az ő élete.

Ne érts félre vannak hatékony és ésszerű átépítések, pl a léghűtést vízhűtésesre alakítani, vagy egy 4 ütemű önindítós motort rakni a vázra. De nagyobb köbcentivel, szabálytalan közlekedéssel dicsekedni ostobaság.

Tudom hogy nem az átépítésre irányult a kérdésed, de a fontossága hasonló mint a sisak nélküli vezetés.

2016. jún. 15. 02:04
 2/2 anonim ***** válasza:
Dehogy büntetik, most ha kimennék majóban, papucsban, sisak nélkül az 1000-res sportmotorommal a városba, és levideóznám, majd feltenném, akkor sem érdekelne senkit.
2016. jún. 15. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!