Mennyi időbe és pénzbe kerül megszerezni a jogosítványt?
3 hónap akkor, ha minden héten vezetsz legalább 6-8 órát. Munka mellett inkább fél év nagyjából. Az oktatóknak sem csak egy tanulójuk van.
Árban meg 150, akkor is ha elsőre átmész mindenből. Csak a vezetés szokott 100 lenni kb.
B kategóriás jogsi érdekel? mert az sem mindegy, hogy mire akarsz vezetői engedélyt :-)
B kategóriás jogosítvány: 40 ezer a kressz tanfolyam és a vizsga
7200 Ft az orvosi alkalmassági
Ha elsőre nem sikerül a kressz vizsga, akkor további 4 ezer forint az újabb vizsga
Ha megvan a kressz, akkor lehet vezetni. Egy óra most 4 ezer forint, és 30 óra a minimum. Tehát 120 ezer csak a vezetés, ha 30 óra elég!
Ennek a vizsgadíja 12 ezer. Ha nem sikerül elsőre, akkor plusz vezetés óra és újra vizsgadíj.
És szükséges még egy elsősegély tanfolyam.... Ennek nem tudom hogy mennyi a díja.
167 ezer plusz az elsősegély. 200-ból kijön, ha minden elsőre sikerül.
A 3. ( és 4. :-) ) válaszadó vagyok.
Egy hónapja voltam orvosin és egy hónapja fizettem ki a kresszt. Múlt héten voltam kressz vizsgán és ma fizettem ki az első 10 vezetés órát. Eddig 3800 volt egy óra, de az oktató szólt, hogy 4000 lett.
Innen tudom hogy mennyi az annyi.
Nekem egy hét alatt meglett neten keresztül a kressz tanfolyam, utána még 3 hetet vártam a vizsgára (általában miután megkérik a vizsgát, minimum 2 hét telik el, mire mehetnek)
Akik akkor jelentkeztek,(áprilisban) amikor mentem én is tájékoztatóra, azok már vezetnek. Nekem kellett pár hét, mire meglett a kreszre a pénz.
Nekik egy hónap alatt lepergették a tanfolyamot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!