Traktoros akarok lenni. Mi kell hozzá?
Milyen papirok kellenek hogy rendes vàlalkozàsba dolgozhassak cégnél?
Azt tudom hogy T kategória és még ja és nem a mezőgazdasàgi gépkezelő a szakmàm.
Úgy is felvesznek van tapasztalatom.
Köszi a vàlaszokat :)
Ez a van tapasztalatom oylan dolog, hogy nema z érdekli őket, hanem hogy papirod legyen.
Mint pár hónapja egy srác autószerelő akar lenni, papírja nincs, de profi, legalábbis szerinte, és hogy mért nem alkalmazzák sehol...
3. Nak
Igen van ismeretség mert 2 rokonom dolgozik ott ahovà akarok menni majd csak betudnak ajànlani. Meg helyi lakos vagyok ahol van a cég. Az màr előny nem? Meg ott tele van nyugdíjas emberekel szinte és hallotam amikor rokonom monta hogy kellenek az új emberek.
Persze hogy előny, ha már 2-en is betudnak ajánlani. Esetleg majd 1-2 hétig beraknak valaki mellé, vagy majd felügyelnek, tehát betanítanak. De valószínű hogy a papírra már csak a formalitás miatt is szükség lesz.
Persze azt gondolom tudod, hogy először úgyis a legsz*rabb traktorra fognak rakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!