Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Friss jogsisoktól kérdés?

Friss jogsisoktól kérdés?

Figyelt kérdés

Nektek hány óra volt a rutin? és utána mennyit vezettetek városban?

Bnőm már 16 óránál jár, és még csak a rutinpályán van ( oda vissza ő vezet ),és még mindig van olyan amit nem is vettek az oktatóval... pedig jól megy neki, lehet, hogy pénzlehúsásra megy ki a játék...

2016. máj. 24. 14:22
 1/8 anonim ***** válasza:
Lehet, én pl. nem is voltam rutinpályán, egyből csúcsforgalomba 0 tapasztalattal, és akkor tudtam meg, hogy a kuplungot lassan kell vissza ereszteni fogáspontnál tartani és pici gázt adni. Kérdezd Te meg a oktatót, hogy mikor kívánja "forgalomba helyezni" a párod.
2016. máj. 24. 14:34
 2/8 A kérdező kommentje:
Azt mondta még 1-2 dolgot vesznek és nemsokára.
2016. máj. 24. 14:41
 3/8 A kérdező kommentje:
De ha így elhúzza a rutint hány óra lesz a városi vezetés 50?
2016. máj. 24. 14:41
 4/8 anonim ***** válasza:
Én sem voltam rutinpályán. Egyből városi forgalomban vezettem.
2016. máj. 24. 14:51
 5/8 anonim ***** válasza:
1-2 órát voltam tanpályán aztán vitt is ki. Szerintem lehúzásra megy. :/
2016. máj. 24. 15:16
 6/8 anonim ***** válasza:
79%

A rutinvizsga eltörlése után az oktatók többsége nem rutinpályán tanítja az alapokat sem, viszont vannak olyan oktatók is, akik továbbra is viszonylag sok időt töltenek rutinpályán a tanulókkal.

Nem az a kérdés, hogy mások mennyi időt töltöttek a rutinpályán, hanem akik ott gyakorolnak, azok mit is tanulnak valójában.

A kötelező 30 óra vezetést sokan félre értelmezik, nagyon sok tanuló a 30 óra gyakorlással még nem is gondolhat a vizsgára. A 16 óra rutinozás valóban soknak tűnik, de értékelhető véleményük legfeljebb azoknak lehet, akik szintén annál az oktatónál tanultak... mert ha a barátnőd úgy jön ki a rutinpályáról, hogy a járműkezelést ott megtanulta, akkor nem elvesztegetett idő volt, gyorsabban tudja tanulni a forgalomban közlekedést, ha nem kell erősen koncentrálni az autó kezelésére

2016. máj. 24. 15:22
 7/8 anonim ***** válasza:

Vagy az oktato huzza, vagy barátnőd tanul lassan.

Nem félreérteni!. :D

2016. máj. 24. 22:10
 8/8 anonim ***** válasza:

Én egyszer voltam 2 órát rutin pályán, utána forgalom de még visszamentünk 1x2 gyakorolni az autó kezelését a rutin pályára.

48 óra után jutottam el a vizsgáig, de úgy mentem oda hogy vannak még hibáim de sikerült elsőre. Ha 2-4 óra után nem kezd el egyedül vezetni városba ott szerintem simli van, hiszen az elején csak az elindulást-megállást tanítják kis helyen kis parkolással, utána már forgalomba kéne menni, hiszen ott az oktató a tanuló mellett, kárt nem tehet sehol semmibe elvileg....

2016. máj. 26. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!