Mit kell vinnem a jogosítványom igényléséhez?
Figyelt kérdés
sikeres forgalmi vizsga után bemegyek a közlekedési hivatalba, oda mit kell vinnem? mennyibe kerül majd a jogsim kiállítása?2016. máj. 24. 10:55
1/12 anonim válasza:
Te az oktatóddal nem beszélsz?
Az elsősegély vizsgád megvan?
B kategóriáról beszélünk most?
Mert az állítólag most ingyenes ha elsőként váltod ki (mármint a rózsaszín kártyát), amúgy meg 4000 forint, de ez függ kortól is.
2/12 anonim válasza:
Papirjaidat. :D De tényleg milyen oktato aki ennyit sem mond meg?
3/12 A kérdező kommentje:
mindenem megvan, még a vizsga hátra van, de szerintem menni fog, de ha nem akkor se árt tudni hogy mi van :D az oktatóval nem beszéltem erről, akkor valószínű nem tettem volna fel a kérdést.... amúgy 22 vagyok és B jogsi.
2016. máj. 24. 11:53
4/12 A kérdező kommentje:
arra lennék konkrétan kíváncsi hogy az orvosi alkalmassági kell-e. mert azt még az előző suliban csináltattam és elhagytam az én példányomat. ki kell kérnem vagy megcsináltatni újra vagy nem is kérik?
2016. máj. 24. 11:54
6/12 anonim válasza:
Az iskolában is lennie kell egy példánynak az orvosiból.
Ha sikeresen levizsgáztál, akkor a vizsgabiztos elmond mindent, illetve adni fog egy kis cetlit, amin rajta lesz minden info.
7/12 A kérdező kommentje:
köszönöm
2016. máj. 24. 15:35
8/12 anonim válasza:
dehogy kérik az orvosit. anélkül az egészet el se kezdhette volna. én is most vizsgáztam, majd a vizsga végén úgyis elmondják..nekem a vizsgabiztos mondta el, adott egy papirt azon rajta volt, hogy a sulis bizonyitvány kell, az elsősegélyes papir, és a személyi. adnak egy papirt amin rajta van hogy vizsgáztál ekkor, ebből és azt kell vinni okmányirodába gondolom ott is kell személyi meg ilyesmik.
9/12 anonim válasza:
Kedves utolsó! Biztos csak álmodtam, hogy ki kellett kérnem az orvosi papíromat a suliból és le kellett adnom a közlekedési hatóságnál. Anélkül nem kaphatod meg azt a papírt, amivel a jogosítványodat tudod igényelni.
10/12 anonim válasza:
Az orvosit kérik az okmányirodában.
Nem tudom, hogy mit és mikor nyúlt le az autósiskola (semmi közük hozzá), de az eredetit az okmányirodába kell leadnod, a másolatot megtarthatod.
Vagy 1-est vagy 2-est.
Nálad gondolom sima 10 évre szóló üzemorvosi kell.
7200 forint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!