Kresz teszt CD miért nem működik?
telepítettem, el is indult 2 napig használtam 3 napon nem indult " compression error" felirat
értem mit jelent de miért irta ezt ki?
ha esetleg letörlöm, akkor ujra tudom telepíteni vagy csak egyszer lehet? (VÁSÁROLT CD, CSAK EGY GÉPEN ALKALMAZHATÓ)
ELŐRE IS KÖSZI
Nem, a CD csak a telepítéshez kell nélküle is fut a program
Használtam már épp ezért nem értem hogy harmadjára miért nem akar indulni és azóta sem sajnos :-S
A CD-nél úgy tudom, hogy 1 cd-t csak egy gépre lehet feltenni és utána más gépre nem engedi.
De ha már fizettél érte, miért nem az edukresz kérdésekkel gyakorolsz? A vizsgán is edukresz kérdések vannak szó szerint minden más csak utánzat és átírt...és nem cd-s hanem online...itt olvashatsz bővebben [link] és az értékesítő partnerek oldalon választhatsz, hogy személyesen fizetsz rá be vagy online veszed meg.
azt tudom hogy csak egy gépre lehet, engem az érdekelne ha letörlöm akkor ugyanerre a gépre mégegyszer visszatudom e rakni
de meg nézem amit ajánlottál köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!