Lehetséges, hogy egy személynek 2 db B kategóriás jogosítványa legyen?
Figyelt kérdés
Beiratkozhatok Magyarországon úgy autósiskolába, hogy egy másik országban már megszereztem a B-s jogsit?
Valamint bűn eltitkolni a meglévőt az iskolában?
2016. máj. 3. 16:35
2/6 anonim válasza:
Igen lehetséges. Ugyebár Európában vezethetsz (ha jól tudom) bármilyen európai jogosítvánnyal. Viszont ha az óceánon túlra, pl: USA-ba mész akkor ott nem fogadjak el a meglévő jogosítványodat csak korlátozott ideig. Tehát le kell tenned a vezetői engedélyt ott is. Így simán elképzelhető hogy valakinek van amerikai meg magyar jogsija is.
4/6 A kérdező kommentje:
Ukrajnáról és Magyarországról van szó.
2016. máj. 3. 21:34
5/6 anonim válasza:
Miért hiszi azt mindenki hogy az USA-ban nem lehet európai jogsival vezetni? Illetve fordítva? Amúgy miért nem honosítod a jogsit? Jóval egyszerűbb mint lerakni mégegyszer! Én is itt végzem és majd ha megkapom az amerikai állampolgárságot (ugyanis házasodok) akkor honosítom az USA-ban addig pedig vígan vezetek a magyarral
6/6 A kérdező kommentje:
Persze, egyszerűbb, de az ukrán oktatás sem megfelelő, nem tanítanak meg rendesen vezetni, ezért van tervben, hogy a későbbiekben beiratkozzak Magyarországon is, és megtanuljam rendesen, amit itt nem sikerült.
2016. máj. 4. 19:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!