Milyen jobb ötletetek van helyismeret tanulásra?
Figyelt kérdés
Ma voltam a gepárd futárszolgálatnál és eléggé megtetszett a munka, viszont az állásinterjún egyből kiderült, hogy a modernkor GPS szülöttje vagyok. A vaktérképen nem tudtam bejelölni a kerületeket, a főbb utcák kerületeit sem tudtam azaz csak nagyon kevésnek.
Arra gondoltam, hogy egy excel táblázatba beírom, hogy bizonyos kerületekhez milyen főbb utcák, épületek tartoznak.
Például.: XIII. kerület
- Westend
- Duna Pláza
- Váci Út
- Róbert Károly körút stb..
Mondjuk egy kerületet 30 dologgal azonosítok.
Ezen felül egy vaktérképet kitöltök megjelölve a főbb utakkal.
Mondjuk sajnos csak ilyet találtam:
Olyan kéne amiben a főútak megvannak jelölve csak be kéne írnom.
2016. ápr. 28. 22:38
1/2 anonim válasza:
Google map-on is egész jól lehet gyakorolni.
2/2 anonim válasza:
Én úgy tanultam meg, hogy végigjártam a BKV hálózatát és figyeltem, mindezt pedig hozzánéztem egy térképhez. Mashogy szerintem nehéz is, mert ha vezetsz valamit, akkor nem tudod az utcanévtablákat, megállóneveket, jellegzetes épületeket vagy akár a forgalmi rendet figyelni. És ha kizárólag a térkép nézegetésére hagyatkozol, az kevés lesz a terepen akkor is, ha Google Street View-n megnézegetsz pár csomópontot. Persze, időigényes, de ha eleinte csak a fő útvonalakra korlátozod a tanulást, akkor kb. egy hét alatt elég jó rutinod lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!