Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Szabad-e parkolni vagy sem?...

Szabad-e parkolni vagy sem? (Váci kórház)

Figyelt kérdés
A váci kórházban látogattam meg egy közeli hozzátatozóm kb 5napig volt bent.Ezalatt mi minden nap felmehettünk a bejárat melletti mozgáskorlátozott parkolóba,mert van oda kártyám.Az utolsó napon a biztonsági őr,berágott mert azt hitte nem mutattam meg neki a kártyát mielőtt beparkoltunk oda (pedig az autóban az összes utas jól látta)majd a portán lévő biztit is ránk szabadította h intézkedjen.Ezek után beálltunk és felmentünk a hozzátartozóhoz,kb 30perccel később párom lement a kocsihoz és a biztonsági arra kérte h álljon a "sima" parkolóba,mert a másik biztonsági szólt neki,h a mozgáskorlátozott parkolót csak addig vehetjük igénybe míg a mozgásában korlátozott személy kiszáll az autóból.Ezt persze az előtte lévő másik 4 napon egyik biztonsági őr sem tudta?!Létezik ilyen?Valaki járt már ugyan így?(Hozzáfűzném hogy azon kívül van még ott 3db olyan parkoló,és csak 1napon állt az egyikben egy kocsi.)

2016. ápr. 22. 00:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudom, mi haszontalan van a válaszomban (most 6-os.) És hogyhogy nem a kérdésre felel?

Az nem várakozás, ha a kocsi csak addig áll, amíg kiszállnak. A felfestett mozgáskorlátozott várakozóhelyen bármeddig állhatsz. erről írtam. Nem tudom, mi bajod ezzel, s másoknak mi baja volt, hogy nulla lett.

2016. ápr. 22. 17:44
 12/14 A kérdező kommentje:

Te voltál a 11:45-ös...Nálam az a 6. és nem pontoztam le.

Az Óz nevű felhasználóé a 7-es ami nem a kérdésemre válaszolt.

A másik pedig az 5-ös ő 7:53-kor írt.

Engem nem igazán érdekel ez a szavazásos dolog,engem is szavaztak már le,mert nem tetszett a válaszom másoknak.

2016. ápr. 22. 17:54
 13/14 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező, én vagyok az 5ös, ha neked ez a válasz minuszos, lelked rajta, de akkor elgondolkodtató, hogy milyen mentalitásban viselkedsz ott, és nem fordulhat-e elő, hogy ezért találnak meg az ilyen biztonságiőrök.

Ahogy a 6-os választ sem értem miért pontozták le.

Nem kell túlmisztifikálni egyébként szerintem. Ezek a 8 általánost végzett nulla emberek az egész világ fölé akarnak emelkedni és hatalmukat fitogtatni, amikor végre megkapják azt az egész keveset, jelvénnyel.

2016. ápr. 23. 07:55
 14/14 A kérdező kommentje:

"de akkor elgondolkodtató, hogy milyen mentalitásban viselkedsz ott, és nem fordulhat-e elő, hogy ezért találnak meg az ilyen biztonságiőrök."

Igen,bizonyára már az ajtóban felborítottam pár kukát,és leköptem a biztonsági őrt...Ez már a hülyeség csimborasszója.De gondolom te így képzeled el a dolgot.

2016. ápr. 23. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!