Szabad-e parkolni vagy sem? (Váci kórház)
Nem tudom, mi haszontalan van a válaszomban (most 6-os.) És hogyhogy nem a kérdésre felel?
Az nem várakozás, ha a kocsi csak addig áll, amíg kiszállnak. A felfestett mozgáskorlátozott várakozóhelyen bármeddig állhatsz. erről írtam. Nem tudom, mi bajod ezzel, s másoknak mi baja volt, hogy nulla lett.
Te voltál a 11:45-ös...Nálam az a 6. és nem pontoztam le.
Az Óz nevű felhasználóé a 7-es ami nem a kérdésemre válaszolt.
A másik pedig az 5-ös ő 7:53-kor írt.
Engem nem igazán érdekel ez a szavazásos dolog,engem is szavaztak már le,mert nem tetszett a válaszom másoknak.
Kérdező, én vagyok az 5ös, ha neked ez a válasz minuszos, lelked rajta, de akkor elgondolkodtató, hogy milyen mentalitásban viselkedsz ott, és nem fordulhat-e elő, hogy ezért találnak meg az ilyen biztonságiőrök.
Ahogy a 6-os választ sem értem miért pontozták le.
Nem kell túlmisztifikálni egyébként szerintem. Ezek a 8 általánost végzett nulla emberek az egész világ fölé akarnak emelkedni és hatalmukat fitogtatni, amikor végre megkapják azt az egész keveset, jelvénnyel.
"de akkor elgondolkodtató, hogy milyen mentalitásban viselkedsz ott, és nem fordulhat-e elő, hogy ezért találnak meg az ilyen biztonságiőrök."
Igen,bizonyára már az ajtóban felborítottam pár kukát,és leköptem a biztonsági őrt...Ez már a hülyeség csimborasszója.De gondolom te így képzeled el a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!