Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Jogosítvány probléma?

Jogosítvány probléma?

Figyelt kérdés

Eddig összesen 13 alkalommal vezettem. 1 találkozó 1,5 óra. Eddig 3x25.000 ft-ot fizettem és tisztán emlékszem, hogy mikor otthagytam a régi oktatót, akkor még volt függőben óra.

Aztán ma volt az első óra az új oktatóval és közölte, hogy meg van a 30 óra.

De akárhogy számolom nincs meg. Még ha egy alkalom 2 óra, akkor sem, de mindig 1,5 órát voltam.

Elképzelhető, hogy direkt beírt még plusz órákat, hogy szivasson engem a régi oktatóm(így már pót órát kell vennem, ami kicsit drágább)? Vagy ha bemegyek a központba elhiszik ezt nekem?

Nekem ez nagyon gyanús.

2016. ápr. 19. 20:02
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Meglehet. Bár igazolnod is kéne hogy valoban anynit vezettél.
2016. ápr. 19. 21:46
 2/4 anonim ***** válasza:

Egy vezetési óra nem 60 perc, hanem mint az iskolákban is a tanítási, 45. Így egy alkalom 2 órának számít, tehát már voltál 26-ot. Nem tudom, hogy a mait beleszámoltad-e 13-ba, ha nem, akkor már 28 megvolt.

Tehát vagy beírt plusz órát, vagy te számoltál el egy alkalmat.

2016. ápr. 19. 21:55
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Még újra számolom a dolgokat, mert az nem jutott eszembe, hogy egy óra 45 perc es így egy alkalom igazából 2. De most volt vége a soron következő 5 alkalomnak és igy 15x mentem es ha azt duplázom akkor úgy már kijön a 30 óra.
2016. ápr. 19. 23:23
 4/4 A kérdező kommentje:
De ez is a mostani alkalommal együtt, nem pedig amikor otthagytam az oktatót és leadta a kartont.
2016. ápr. 19. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!