Mit tegyek? Mi a probléma?
Figyelt kérdés
Márc 23.-án voltam megcsináltatni a B-s jogsimat. Mivel már van kismotor jogsim azt mondták majd értesítenek, ha kész lesz és azt be kell vinnem és le kell adnom. Azt mondták 2-3 héten belül szólnak, de még mindig semmi. Felhívjam az okmányirodát vagy fölösleges? A másiknál 1 hónapot mondtak, de kevesebb mint 2 hét alatt meg volt. Valamit elcseszhettek vagy mi van?2015. ápr. 16. 23:09
1/3 anonim válasza:
A KEKKH egy SMS-t küld, ha jól adtad meg a számodat.
Itt ellenőrizheted hogy áll a jogsid:
Be is telefonálhatsz, hátha valami történt a rendszerrel és nem küldték azt az SMS-t.
2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! Ezt az okmányirodában is megmondhatnák, hogy meg lehet nézni, de màr mindegy. Ja és jó számot adtam meg mert rajt van a lapon is.
Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy az Ön által benyújtott, *** számú kérelmen igényelt vezetői engedély elkészült,2015.04.08.-án/-én továbbításra került az igénylő adatlapon szereplő kézbesítési helyre.
2015. ápr. 17. 07:17
3/3 anonim válasza:
ilyen esetben szerintem a postán érdeklődj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!