Melyik a legjobb minőségű 95-ös szerintetek?
Figyelt kérdés
Mol, Shell, Lukoil, OMW, stb2010. ápr. 6. 18:34
1/2 anonim válasza:
Az olajtársaságok (talán az OMV-t kivéve, amit egyébként szimpla V-vel írunk) ugyanonnan szerzik be a benzin "alapanyagát" - ez, ha emlékeim nem csalnak, a MOL százhalombattai kőolaj-finomítója. Ezt saját döntésük szerint adalékolják, viszont a 95-ös esetében nem szokták ezt eltúlozni, az inkább a prémiumbenzinekre jellemző. Túl nagy minőségbeli különbség tehát nincs köztük és én ezt is tapasztaltam a MOL, a Shell és az Agip üzemanyagai terén.
2/2 anonim válasza:
A Legjobbat nem tudom, de ha van rossz, az a shell normál (nem V-power) 95-se. Annál már az Auchan benzin is jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!