2016 csodás tavaszán mennyi idő amíg kipostázzák a jogosítványt?
2016-ban már évek kérdése...szóval 2018 körül!
Na vajon mi változott? Semmi. Ugyannyi mint régen, pontosat akkro se lehetett mondani, msot se, 1-4 hét.
Bizony, változott. Nem ezévtől, már hamarabb. Mind első alkalommal való kiváltása, mind egészségi alkalmasság lejárta miatti cseréje estén „az ügyintézési határidő 8 nap. Amennyiben a tényállás nem teljes körűen tisztázott, úgy az ügyintézési határidő 21 nap.” Ez olvasható a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala honlapján:
És valóban. Vidéki városban, távol Budapesttől, 6-án délután voltam okmányirodában, és 13-án, e hét szerdáján kaptam az SMS-t, hogy átvehetem. Éppen jókor, mert csütörtökön 18 óráig voltak, így munka után, hazafelé jövet át is vettem. Mivel még nem járt az előző alkalmassági időpontja, nem is kellett használnom a kapott A4-es, ideiglenes papírokat.
Hűha! Ha valaki 7 napra 69%-ot kapott, akkor én 4 napra biztosan 50% alattit fogok kapni. Igaz, én hétfőn voltam, nem volt közben hétvége és pénteken már jött az sms és mentem is érte. ja, és én nem túl messze csináltattam Pesttől.
"szolgálati közlemény": a piros kéz a jobb szélső a 3 közül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!