Jogosítványt kaphatok 16 évesen?
Figyelt kérdés
Mármint oké tudom, hogy elkezdhetem pl.: kreszt megcsinálhatom, de hallottam olyat, hogy vezetni csak 17 éves kortól tudok majd. Viszont ma olyanról is értesültem, hogy meg lehet a jogsim vezethetik is, HA van mellettem olyan felnőtt ember, aki már rendelkezik jogsival. :D Ebből mi az igaz?2016. ápr. 1. 17:49
1/7 anonim válasza:
Én úgy tudom, elkezdheted, de jogosítványt csak 17 éves kor felett kaphatsz.
2/7 A kérdező kommentje:
Akkor az nem igaz, hogy megkaphatom csak, amikor vezetek legyen mellettem felnőtt, jogsival?
2016. ápr. 1. 18:02
3/7 anonim válasza:
Magyarországon biztos nem.
Viszont 16 évesen is lehet jogsid. Mégpedig AM kategóriás. Azzal vezethetsz segédmotorkerékpárt.
4/7 A kérdező kommentje:
köszi
2016. ápr. 1. 19:46
5/7 anonim válasza:
17,5-től meg mehetsz B gyakorlatira.
6/7 anonim válasza:
Már 17 évesen megkaphatja a "B" jogsit, nem kell ahhoz 17 és félnek lennie. Tudom mivel én is 17 éves voltam mikor megkaptam és nem 17 és fél.
7/7 A kérdező kommentje:
Valaki tudja, hogy esetleg Miskolc, Tiszaújváros valamelyik iskolájában (autó-motor), az AM kategória mennyibe kerül?
2016. ápr. 6. 21:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!