Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Milyen büntetésre számíthatok,...

Milyen büntetésre számíthatok, ha nem is tudtam róla? (lent)

Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy ismerősömnek elvették a jogosítványát 2 hónapja. Én erről nem tudtam és beültem mellé az autójába. Nekem is van jogosítványom és úgy tudom ilyenkor az enyémet is bevonják,ha megállítanak.. na de mivan akkor,ha fogalmam sem volt,hogy elvették tőle? Mielőtt beszállok kérdezzek rá mindenkinél vagy mi?
2016. ápr. 9. 18:59
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Miert vonnak be?
2016. ápr. 9. 19:04
 2/6 A kérdező kommentje:
Azért,mert ilyenkor nekem kellett volna vezetni. Hisz ő nem jogosult rá én viszont igen
2016. ápr. 9. 19:14
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon tévedsz, nem te engedted át a vezetést neki, nem a te autód volt, közöd sincs hozzá.
2016. ápr. 9. 20:36
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Semmi köze a te jogsidnak ahhoz h ö anélkül vezettt.
2016. ápr. 9. 21:10
 5/6 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem is csak abban az esetben vonják be, ha a te autódat vezette volna, mivel átengedted neki a vezetést
2016. ápr. 10. 00:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Még akkor se biztosan. Anniy a lényeg, hogy ha rendőr kérdi, nem volt tudomásod arról hogy nincs jogsija, innentől kezdve nem foglalkoznak veled. Persze más kérdés, hogy ismerősödnek valszeg nem fog tetszeni, de ez már más tészta. :D
2016. ápr. 10. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!