Melyik taxis társaság a legkorrektebb?
Az előttem szólónál a pont!
Nem a társaság a korrekt, hanem aki a kocsit vezeti.
Akkor egy kis elemzés a kérdés és az eddigi válaszok mentén.
Mit kérdeztem?
„Melyik taxis társaság a legkorrektebb?”
Ez magyarul írtam?
Igen.
Magyar szerveren tettem fel a kérdést?
Igen.
Hol van a legtöbb taxi társaság?
47° 30' 4" N és 19° 3' 11.5" E koordináták között.
Valaki ezt a területet Buda és Pestnek nevezi, de olyan is akad (szép számmal) aki egyszerűen Budapestnek hívja. Léteznek olyan emberek is, akik csak fővárosnak említik. Én a 2016. április 3.-i megnevezéssel élnék, ha nem baj. Ezen a koordináták közötti területet, Budapestnek nevezem, de ezt logikusan is ki lehetet volna találni. Nem egy nagy rejtvény lett
Összefoglalva és másképp feltéve a kérdést.
Budapest területén melyik az a taxi társaság, amely a legkorrektebb?
Gondolok arra, hogy ha a kalkulátorban (az internetes kalkulátor) kiadja Nekem, hogy az út mondjuk 1 millió pengő, akkor számlázáskor ne 3 millió pengő legyem, úgy, hogy nem álltunk dugóban, zöld lámpát kaptunk mindenütt és nem várt rám tíz órát, hanem egyből beszálltam és már mentünk is a cél felé. Ja! Én az útvonalat ki fogom nyomtatni és megkérem a taxist, hogy ezen az útvonalon menjen. Mivel nem akarok meglepetést a végén a számla készhez vételekor. Valamint rendelni fogom a taxit. Nem leinteni. Ezeket már a neten is olvastam, de az Én logikám alapján magamtól is ezt csináltam volna. Jól matekoztam? (Nem vagyok nagy taxizó. Ezt ki lehet találni. Utoljára 1997-ben ültem sárgában, de most kellene egy oda-vissza fuvar. Ubert még nem próbáltam.) Ez már kielégítő? Lehet rá válaszolni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!