Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Biciklit szallitottam a...

Biciklit szallitottam a buszon es ezeert leszurt a buszvezeto? Jogosan?

Figyelt kérdés

Épp ma jottem haza a Kosztolanyi Dezso terrol es egy kis kempingbiciklit raktam fel a 107-es jaratra, mert apukam megkert, hogy vigyem haza a munkahelyerol, de nem kerekeeztem velee haza mert nem az en sulycsoportom. Majd mikor leszalltam a buszrol leszallt a buszvrzeto is es ez a parbeszed hangzott el koztunk mindenki szeme lattara es fule hallatara:

BS:-Várj egy picit!

Én:-Igen?

BS:-Normális vagy? Biciklit raksz fel a buszra?

Én:-Miert? Nem szabad?

BS:Hát te tenyleg nagyon hulye vagy!!

------------------------------------------------

Nem mellesleg arrol is szo van, hogy irto megalazo volt, hogy lehulyezett es egyebek...eleve a hangnem. Azt gondolom, hogy hogyha nem lenne szabad kerekpart szallitani akkor is moderalhatta volna magat es szepen lebonyolithattuk volna ezt. De utana olvastam es azt talaltam mindn forumon, hogy szabad biciklit szallitani. Most arra vagyok kivancsi, hogy szerintetek jogosan alazott meg mindenki elott??

22/L

2016. ápr. 1. 12:25
 1/5 anonim ***** válasza:
96%

tessék bkv oldala:

[link]

Tehát a 107-es buszon nem megengedett a kerékpár szállítása.

Az, hogy később ezt bunkó módon tette, ez csak őt minősíti.

2016. ápr. 1. 12:44
 2/5 anonim ***** válasza:
45%
Pont most akarom ugyanerre a járatra feltenni a lovam mert lejött a patkója. Na ebből mekkora bunyó lesz! :))
2016. ápr. 1. 13:00
 3/5 anonim ***** válasza:
36%

Én ezt találtam:

[link]

Ezek szerint csak a kijelölt járatokon lehet.

Egyébként a buszvezető sokkal kulturáltabb hangnemben is közölhette volna veled az információt. Értem én, hogy neki is tele lehet az összes hócipője mindennel, de könyörgöm emberek vagyunk, tévedhetünk. Ne döngöljünk már valakit bele a betonba ilyen semmiségért.

2016. ápr. 1. 16:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem szabad de a buszvezető egy jó nagy tapló.
2016. ápr. 1. 22:07
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha összehajtod kézipoggyász méretűre azt a kemping bicajt, és húzol rá egy szemeteszsákot, hogy ne koszoljon, akkor bármelyik tömegközlekedési járatra felviheted.
2016. ápr. 1. 22:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!