Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Kéttengelyes futó vontatáshoz...

Kéttengelyes futó vontatáshoz autó?

Figyelt kérdés

Kéttengelyes futó vontatásához kéne valami autó. Egy JCB 8015-öt szállítása lenne a fő feladat.

Elsősorban valami dízel terepjáróra gondoltam, mert sokszor van hogy kell haladni műúton kívül is.

Lényeg hogy két személyt és a szerszámokat elvigye, illetve hosszú távon is jól viselje a vontatást a motor-váltó.

2016. márc. 30. 00:13
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

A tengelyek száma semmilyen formában nem határozza meg a vontatási feltételeket.

A súlyok számítanak és a megfelelő kategóriára érvényes jogosítvány.

2016. márc. 30. 07:24
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Akkor neked találták ki a pick up-ot. Van belőle 5személyes nyújtott kabinos változat is. A plató persze ilyenkor rövidebb, de azért még rengeteg szerszám elfér rajta.
2016. márc. 30. 08:21
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Több opció is van, én olyat javaslok, ami hivatalosan is bír 3,5 tonnát vinni, ha már ezért veszel autót. Ilyenek a japán pick-upok (Navara, Hilux, stb), Pajero, Patrol, Land Cruiser, Land Roverek, és báármilyen meglepő, de ezek a nagy dög SUV-ok is jó az ilyen melóra, mint az Audi Q7, Mercedes ML, vagy VW Touareg. Vagy vehetsz furgont: a Sprinterek bírják a legjobban a vontatást ahogy hallottam.
2016. márc. 30. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!