Ez mit jelent? Ugyebár az elakadásjelző a "köszönöm",
Figyelt kérdés
az index pedig az "előzhetsz". Tegnap egy német autó majdnem leszorított az útról, kétszer röviden fékezett, így kétszer felvillantva a féklámpáját, majd elszáguldott. Ez lenne a "bocsánat"?2010. ápr. 4. 20:19
1/6 anonim válasza:
Egy választ már írtam de vagy eltűnt vagy nem tudom, még egyszer:
Szerintem a jelentése: "menj a pics*ba"
Lehet úgy gondolta, hogy indokolatlanul feltartod, vagy kacsázol és ő meg marhára siet, meg mivel h*lye német, ő mehet.
Én akkor szoktam felvillantani a féklámpát ha valaki közelről(10 centi) követ és nem előz akkor se ha tehetné, de nem is marad le, ekkor féklámpa villan, ha nem érti akkor satu fék.
2/6 anonim válasza:
Igen ez nem köszönöm volt:-)Csiga vagy, nagyjából ennyit jelent.
3/6 A kérdező kommentje:
vagy csak ő ment 300-zal, azért nem vagyok csiga
2010. ápr. 4. 21:03
4/6 anonim válasza:
Berágott rád semmi bocsánat. szopatott
5/6 A kérdező kommentje:
már csak gyorsan el kellett volna neki morzézni: a k*rva anyád!
2010. ápr. 4. 22:32
6/6 anonim válasza:
Feltartod a normális forgalmat.Ne háborogj, haladj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!