Ha lejárt a személyi igazolványom és a rendőrök igazoltatnak elfogadják a jogosítványomat mint "személyi igazolvány"?
igen, ha 2001 utáni.
amúgy nekem is idén fog lejárni és gondolkodom, hogy meghosszabítsam-e vagy se. hisz igazolásra ott a jogsi. csak hát, ha mondjuk egy telefon előfizetést akarok kötni ahhoz 2 igazolvány kell... (bár van még egy darabig diákom és az is fényképes csak azt nem tudom, hogy menyire fogadják el)
Inkább érvényesítsd !!!!
Én is halogattam és egy nagyobb összeget kaptam a bankszámlámra.Bementem a bankba levenni a pénzt és tök nagy cirkuszt csináltak a személyim miatt.Nem ér annyit az egész,amúgy meg csak 1500ft volt.Annyit megér.Inkább legyen mint ne!! Hisz igazi bürokratikus államba élünk:))
Kellemes húsvéti ünnepeket mindenkinek!!
A lányoknak meg sok locsolkodót:)))
Hogy miért nem olvastam ezt előbb..?! Ma megbüntettek 3000 Ft helyszínire (bár fel kellett volna jelenteniük), mivel lejárt régen a személyim. Direkt nem hosszabbítottam meg, azt hallottam, hogy jó helyette a jogsi vagy útlevél. Ehhez képest a rendőr bizonygatta, hogy nem jó a jogsi helyette...
Mit kellett volna csinálnom, még ha teljesen biztosan tudom is, hogy nincs igaza? Így utólag lehet valamit kezdeni a dologgal, visszaperelni azt a 3 ezret?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!