Vettel2000 kérdése:
K kategória 186-os kódjával vezethető-e lassú jármű és pótkocsija?
Figyelt kérdés
2016. márc. 22. 14:30
2/15 anonim válasza:
186 „K” kategóriában meghatározott járműveken kívül lassú járművet és pótkocsiját is vezetheti
3/15 anonim válasza:
Mit szeretnél vezetni és hol amúgy?
4/15 A kérdező kommentje:
Mondjuk mtz-t (piros rendszám és 4 tonna ) és egy kaszát!
2016. márc. 23. 16:10
5/15 anonim válasza:
Kaszát? Az nem pótkocsi. Ez olyan kasza ami nem függesztett, hanem vontatmány? Mert akkor pótkocsinak nem minősülő fék nélküli vontatmánynak számít és csak 15 km/h-val húzhatod.
6/15 A kérdező kommentje:
Akkor függesztett dolgokat lehet vinni lassú járműs mtz-vel?Meg vontatott tárcsát lehet-e?
2016. márc. 24. 15:36
7/15 A kérdező kommentje:
Piros rendszámossal.-félreírtam
2016. márc. 24. 15:37
8/15 anonim válasza:
Értem a problémád és már le is írtam, hogy igen. Csak nem tudom, hogy akkor hogy jön ide a pótkocsi. :D
Tehát mint írtam, függesztett dolgokat vihetsz vele és vontatott tárcsát is, de azt már csak 15 km/h sebességgel húzhatod. Mondjok ezt senki nem tartja be csak gondoltam szólok. :D
9/15 A kérdező kommentje:
És ez biztos?Mi van ha mégsem lehet és a rendőr megfog traktorral??!!!
2016. ápr. 5. 16:32
10/15 anonim válasza:
Ez 100%, de ha ennyire bizonytalan vagy miért nem nézel utána máshol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!