Koccantál már a kocsiddal valaha?
Úgy, hogy Én voltam a hibás még soha!
Általában kiszállok és pofánvágom az illetőt, ha meg nőből van akkor csak fogom a fejem!
120 ról satufék, és épphogy érintőlegesen belementem az előttem lévő suzukis vonóhorogjába....
(rendszámom meghorpadt egy kicsit, de ezen kívül semmi...
Vmi kamion ment elöl, az besatuzott, suzukis is, én is, még szerencse hogy mögöttünk épp senki sem jött...
(kamionost akartuk előzni, és 2 en voltunk mögötte, tehát nem volt túl nagy a távolság a kocsik között)
Hogy kinek a hibája volt nem tudom, mert ha a kamionos indokolatlanul fékezett, akkor övé, amúgy meg nekünk, mert nem tartottunk megfelelő követési távolságot.
De hogy előzöl meg valamit, ha be akarod tartani a követési távolságot....
22-es csapdája XD
De jelentősége csak akkor lett volna, ha komolyabb károk lesznek, szerencsére semmi nem volt...
Azóta ilyen nem volt, de nem is szeretnék!
Ha pofánvágod, akkor az önbíráskodás, s azt tudtommal a törvény bünteti.
Egyszer nekem sikerült nekimennem egy betoncölöpnek, úgy kb. 10-el, a motorháztető is felgyűrődött egy ponton, azóta sokkal figyelmesebb vagyok.
picit nekimentem egy autó hátuljának(kicsit voltam gyorsabb csak mint az előttem levő)
el lett intézve
Az igen.....TE Milyen utakon jársz...irigyellek.
egy full tömött 51-es úton hogy az anyámba előzzek úgy, hogy 30 méterrel hamarabb átmegyek a másik sávba?????
nem ferrárim van hogy odalépek neki és 1 mp alatt 60 ról 100 ra gyorsít, akkor esetleg....
Pestig követném 60 nal az ifát.....
Mondj már légyszi egy embert, aki így előz.......
Indokolatlan fékezés igenis van, mikor szórakozásból, vagy csupán szivatásból, ill. "véletlenül" fékez valaki...
Szarvashibák, igen, de az is lehet hogy csak a biztosítási lóvéra hajt az előttem autózó, hiszen "úgyis mindig a hátulról jövő a hibás" és ő fizet.
konkrét pl.:
céges kocsi hátulját összetöröd TE, saját figyelmetlenségedből..(nekitolatsz vminek keményen, és faxán lenullázod a színre fújt lökhárítót)
norm esetben neked kéne kifizetni, mert saját figyelmetlenség, és azt a szimpla biztosító lesz*rja, csak a "vétlen kocsi"-nak a kárát téríti bizonyos szinten
Na tehát ha nem akarod hogy a havi fizud elússzon akk csinálod ezt...
mész mész, vki a seggedbe jön, és satuzol....
ő belédjön, és ugye MINDIG A HÁTULRÓL ÉRKEZŐ A VÉTKES!
ha okoskodik, mondod, hogy láttál egy őzet átszaladni, és fékeztél, nehogy elüsd...BIZONYÍTSA BE HOGY HAZUDSZ!
ígyis úgyis ő fizet, ha van kötelezője, neked meg megmarad a havi lóvéd, pedig összeb*sztad a kocsit....
"kiskapuk mindig vannak...."
by
chew
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!