Amióta van autód, te is elkényelmesedtél?
Én elsősorban a munkába járás miatt vettem.
Az autó segítségével nagyon sok időt megspórol az ember és még kényelmesebb is.
Viszont én magamon észrevettem, hogy elkényelmesedtem miatta.
Itthon,megcsináltattuk a kaput automatára.
Egy gombnyomása kinyílik, nem kell kiszállni, meg szeles időbe sem kell rá külön ügyelni.
Sokszor a közeli boltba is autóval megyek, pedig tényleg nincs messze.
Én azért nem annyira mint te :D
A faluban akkor használom ha hideg van, esik az eső vagy viszek valamit amit máshogy nehéz lenne elvinni.
A közeli városba mindig autóval megyek be. Volt hogy valakivel megbeszéltem hogy bemegyek busszal és kicsit iszogatunk(alkoholt) de végülis inkább autóval mentem és lemondtam az ivásról.
A kaput kézzel nyitjuk, csukjuk, de ha vannak itthon többen is akkor volt hogy be se csuktam magam után.
Nyáron viszont van hogy több mint 1 hétig bele se ülök az autóba mert jó idő van és tudom használni a robogómat.
Ez szerintem alap dolog. Én is elkényelmesedtem. Nem elég hogy felsorolod az előnyeit, de vezetni is nagyon szeretek. Mondanám hogy bármennyit és bárhová, de 1800km után 2 napra azért szívesen mellékeltem a használatát.
Én is mindenhová autóval mennék ha nem lenne ilyen borzasztó Londonban parkolni. Azóta újra megtanultam sétálni, ami egyébként nem is olyan rossz,bár hiányzik hogy a mélyláda rezegtesse a tükröket napszemcsiben és nyitott napfénytetővel. Ilyen is lesz hamarosan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!