Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » A II. ker nagykövetségi...

A II. ker nagykövetségi utcákban lehet parkolni vagy egyáltalán be se lehet menni, nemhogy megállni?

Figyelt kérdés
Gondolok itt főleg: Vérhalom, Törökvész és környéke
2016. jan. 18. 14:05
 1/4 Koaxk Ábel ***** válasza:

Én arra dolgozom, az még hál istennek teljesen ingyenes övezet, ha reggeli órákban jársz arra bőven le lehet parkolni, napközben már nehezebb, de a környező kis utcákban mindig van szabad hely.

Azt meg nem is értem, hogy gondoltad, hogy oda átlag halandó be sem hajthat.

2016. jan. 18. 15:13
 2/4 A kérdező kommentje:

hát láttam már én olyan nagykövetségi utcát, ahol végig géppisztolyos rendőrök álltak, és nem lehetett behajtani autóval ... csak most fogalmam sincs, melyik volt az, de az is több nagykövetség környéke volt.

és mégis kb melyik utcában lehet még netán délelőtt is parkolni?

Vérhalom, Szemlőhegy, Kavics u? szted melyikben van hely napközben is?

(bocs, nem ismerem a környéket, viszont mindenképp valahol a környéken meg kell állnom pár órára ...)

2016. jan. 18. 18:26
 3/4 anonim ***** válasza:

"hát láttam már én olyan nagykövetségi utcát, ahol végig géppisztolyos rendőrök álltak, és nem lehetett behajtani autóval ... csak most fogalmam sincs, melyik volt az,"

A Cinege utcába nem szabad behajtani, de ott se követségek vannak, hanem Viktor háza...

2016. jan. 18. 20:55
 4/4 A kérdező kommentje:
ja oké, hát akkor reménykedek. köszi
2016. jan. 19. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!