Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hány óra után érzi a kezdő...

Hány óra után érzi a kezdő vezető hogy picit tud vezetni már? Második órám ma volt, elsőre sötétben került sor, se váltani, se kanyarodni nem tudok rendesen, de a városba már is bevitt. (lennt)

Figyelt kérdés

Tehát még az alapokat sem tudom de máris bevitt ma a városba,gondolhatjátok amikor azt mondják válts nagyobbra agyilag nem jutok mêg el hogy kuplungra kell lépni üresbe tenni és úgy kell váltani.Még fékezni sem tudok.

Mennyi óra kell hogy ráérezzek ezekre,hogy gyorsabban tudjak reagálni?

Mikortól nem leszek ennyire béna?

2015. dec. 21. 19:59
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Azóta meglett a vizsgám,elsőre sikerült,bár azt hittem nem lett meg,a vizsga biztos nem volt kedves,de nem tudott mibe belekötni.Meg volt a vezetésnél egy pár hónapos megszakításom.Oktatót is váltottal,mert az első oktatóm mindig beszólt,fújtatott.Sajnos hiába van meg a vizsga nem mertem vezetni,pedig tudom muszály lesz,mert el is felejthetem.
2018. máj. 29. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!