Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Traffi lehetett?

Traffi lehetett?

Figyelt kérdés

(Bocsánat a bevezető kérdésért, de rövid és lényegretörő szerettem volna lenni)

Tegnap jöttem haza a Grassalkovich úton, és a Haraszti út előtt láttam egy fehér autót helyzetjelzővel, amivel nem is törődnék, ha 50 helyett nem 70-nel jöttem volna (negatívumot nem kérek, ritkán szalad el velem a ló, csak tegnap nagyon siettem, se előttem, se mögöttem nem volt autó); szóval rágörcsöltem, hogy vajon traffi volt-e avagy sem. Megnéztem a Rendőrség honlapját, ahol közzé teszik, hogy mikor és hol mérnek. Ez az útszakasz nem volt közöttük tegnap este (hasznos oldal, ajánlom figyelmetekbe! :) ). Kérdésem tehát: ott nem mérhetnek, amely helyszínt nem teszik közre?

Továbbá: ha netán-tán (csak felmerült a nagy gondolkozások közepette) jönne egy csekk, akkor azt a szüleim tudta nélkül is befizethetem, minden további következmény nélkül? Magyarán, csak befizetem, és "jólvan"? Nincsenek további következmények?

Köszönöm a válaszokat!:) Szép napot Nektek!

2015. dec. 20. 08:34
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem érdemes a rendőrségi honlapnak hinni!

A helyszínek és az időpontok esetlegesek, azokon kívül bárhol-bármikor mérhetnek!

2015. dec. 20. 08:40
 2/9 A kérdező kommentje:
:// és a traffi a felé közeledő járművet hány métertől fogja be?
2015. dec. 20. 08:46
 3/9 A kérdező kommentje:
Hozzá tartozik: a fehér autótól kb. 150 m-re kikanyarodtam egy utcából, ahol ugye teljesen megálltam. Így mi a helyzet?:)
2015. dec. 20. 08:49
 4/9 anonim ***** válasza:

Igazából lehetett az, de nem tartom valószínűnek. Valószínűleg csak várakozott valaki.

"Megnéztem a Rendőrség honlapját, ahol közzé teszik, hogy mikor és hol mérnek. Ez az útszakasz nem volt közöttük tegnap este (hasznos oldal, ajánlom figyelmetekbe! :) )"

Én meg a Traffihunter vagy még inkább a Waze nevű applikációt javaslom. :)

2015. dec. 20. 08:58
 5/9 A kérdező kommentje:
Ebben reménykedem én is!:) GPS-nek a Google Mapset szeretem a legjobban, de traffik miatt lehet letöltöm a Wazet:)
2015. dec. 20. 09:03
 6/9 anonim ***** válasza:
A pénzbüntetés mellett büntetőpontokat is kaphatsz, illetve az autó üzembentartója, tehát nem tudod titokban tartani. Mondjuk azokat is magadra vállalhatod, de meg fogják tudni.
2015. dec. 20. 14:49
 7/9 anonim ***** válasza:

Büntetőpontot akkor adnak, amikor forgalomból kiintenek és megbírságolnak. Manapság már ez elég ritka.

Lefényképeznek, küldik a csekket, befizeted és elfelejted. Illetve tanulsz belőle

(ha jogos a bünti, nem úgy mint itt:

[link]

2015. dec. 20. 18:03
 8/9 anonim ***** válasza:

Bocs, itt a jó link:

[link]

2015. dec. 20. 18:03
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
2015. dec. 22. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!