Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » A legtöbben miért nem állnak...

A legtöbben miért nem állnak be a kúton abba az állásba, amelyiknél át kéne húzni a csövet a kocsi mögött?

Figyelt kérdés

Megmondom őszintén, én sem álltam be régen, mert levettem a csövet, és hiába húztam, nem ért el a tanknyílásig.

Aztán egyszer a kutas tankolt, és láttam,hogy megfogja a pisztolyt, majd lentebb a csövet, és kihúzza, így pedig bőven átért a kocsim mögött.

Láss csodát, eddig bárhol próbáltam, mindig vagy 2-3 méterre kijön a cső, csak alul kell fogni, és húzni.

Ezt nem tudják az emberek?

Mert valahányszor tankolni megyek, mindig az van,hogy mindenki oda áll, ahol nem kell húzni a csövet, így a helyi kúton 2 állás szinte mindig szabad, és állnak egymás mögött, én meg fogom és beállok az üres állásba, áthúzom a kocsi mögött és tankolok.

Esetleg ennek más oka van?

2015. dec. 17. 18:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Az a kútállás nem arra való, hogy "áthúzd a kocsi mögött", hanem a kocsik egy részének jobb, másik részében bal oldalán van a tanknyílása!

Nálunk pl. rá is szólnak a kúton arra, aki ráncigálja át a csövet a kocsi fölött / mögött.

2015. dec. 17. 20:43
 12/15 anonim ***** válasza:

Én is átszoktam húzni.

De valóban kényelmetlen, az autóval is ilyenkor előrébb kell állj, mert másképp az autón kell áthúzd a csövet. És kell tarts a csövet is tankolás közben, másképp ki is eshet a pisztoly, ez is kényelmetlen. De inkább én is ezt csinálom, minthogy várjak, az autók nagy részének úgyis jobb oldalon van a tanksapka, a másik oldalon pedig állnak üresen a helyek.

2015. dec. 17. 20:52
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem igaz hogy az autók nagy részének a jobb oldalon van a tanknyílás mert pl a japán autóknak általában a bal oldalon van és elég sok japán autó van itthon forgalomban.

Kényelmetlen a csövet kihúzni, én se szeretek vele kínlódni. Ahol én tankolok ott általában van hely és nem kell várnom. Nem csúcsidőben megyek tankolni.

2015. dec. 17. 21:10
 14/15 anonim ***** válasza:

Inkább ezt nézzétek meg:

[link]

2015. dec. 17. 22:24
 15/15 anonim ***** válasza:
mert retkes a cső és ha nincs nálad munkáskesztyű akkor a kormányt,váltót is összekened miután beülsz a kocsiba,de ha sokan vannak akkor tolatva állsz be és nem kell a csővel baszakodnod
2015. dec. 17. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!