A legtöbben miért nem állnak be a kúton abba az állásba, amelyiknél át kéne húzni a csövet a kocsi mögött?
Megmondom őszintén, én sem álltam be régen, mert levettem a csövet, és hiába húztam, nem ért el a tanknyílásig.
Aztán egyszer a kutas tankolt, és láttam,hogy megfogja a pisztolyt, majd lentebb a csövet, és kihúzza, így pedig bőven átért a kocsim mögött.
Láss csodát, eddig bárhol próbáltam, mindig vagy 2-3 méterre kijön a cső, csak alul kell fogni, és húzni.
Ezt nem tudják az emberek?
Mert valahányszor tankolni megyek, mindig az van,hogy mindenki oda áll, ahol nem kell húzni a csövet, így a helyi kúton 2 állás szinte mindig szabad, és állnak egymás mögött, én meg fogom és beállok az üres állásba, áthúzom a kocsi mögött és tankolok.
Esetleg ennek más oka van?
Leírtam, de lehet,hogy én hülye vagyok.
Ezért megkérdeztem,hogy mi oka lehet.
Fuck logic.
Tessék, itt egy másik variáció.
Nem egyszer volt,hogy én már fizetés után indítottam a kocsim, mikor a másik kúton tankoló még csak csavarta fel a tanksapkát, a mögötte várakozók örömére.
A rohanó világunkban ennyire ráérnének?Kár,hogy a forgalomban nem tapasztalom.
Ráérek.
A kútnál mindig úgy állok meg, hogy a tankolónyílás a kút felé essen, ne kelljen a csövet körbe húzgálni az autón.
Amúgy a kutasok sem szeretik különösebben, ha nem úgy áll be az autós, hogy a kút felől legyen a tankolónyílás, s mivel az autók kb 50%-ának jobbról, a másik 50%-ának balról van, legfeljebb 1-2 percet lehet spórolni csőhúzgálással, cserébe viszont össze is kenheti magát az illető a csőre tapadt kosszal.
Jó a kérdésed igazából, de az előttem lévők már adtak korrekt válaszokat, hogy miért nem.
Én igazából magamat szoktam megszívatni, mert a céges kocsin bal oldalt van, a sajáton pedig jobb oldalt a tanksapka. Aztán mikor állok be a kúthoz lefagyok, hogy melyik kocsiban ülök és melyik oldalt van a töltőnyílás? :p
jó kérdés...tulajdonképpen azt nem szeretjük, hogy azt a koszos csövet is fogni kell..az autósok zöme igen finnyás(a kútnál) és inkább vár, vagy sürgeti az előtte szöszmötölőt...
egyszerű...ne kelljen kihúzni a csövet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!