Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » A legtöbben miért nem állnak...

A legtöbben miért nem állnak be a kúton abba az állásba, amelyiknél át kéne húzni a csövet a kocsi mögött?

Figyelt kérdés

Megmondom őszintén, én sem álltam be régen, mert levettem a csövet, és hiába húztam, nem ért el a tanknyílásig.

Aztán egyszer a kutas tankolt, és láttam,hogy megfogja a pisztolyt, majd lentebb a csövet, és kihúzza, így pedig bőven átért a kocsim mögött.

Láss csodát, eddig bárhol próbáltam, mindig vagy 2-3 méterre kijön a cső, csak alul kell fogni, és húzni.

Ezt nem tudják az emberek?

Mert valahányszor tankolni megyek, mindig az van,hogy mindenki oda áll, ahol nem kell húzni a csövet, így a helyi kúton 2 állás szinte mindig szabad, és állnak egymás mögött, én meg fogom és beállok az üres állásba, áthúzom a kocsi mögött és tankolok.

Esetleg ennek más oka van?

2015. dec. 17. 18:50
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
87%
Leírtad bakker, hogy te se tudtad...
2015. dec. 17. 18:53
 2/15 A kérdező kommentje:

Leírtam, de lehet,hogy én hülye vagyok.

Ezért megkérdeztem,hogy mi oka lehet.

Fuck logic.

2015. dec. 17. 18:55
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Mert kényelmetlen áthúzogatni a kocsi mögött. Azon a pár percen már nem múlik semmi amíg felszabadul egy megfelelő kút.
2015. dec. 17. 18:57
 4/15 A kérdező kommentje:

Tessék, itt egy másik variáció.

Nem egyszer volt,hogy én már fizetés után indítottam a kocsim, mikor a másik kúton tankoló még csak csavarta fel a tanksapkát, a mögötte várakozók örömére.

A rohanó világunkban ennyire ráérnének?Kár,hogy a forgalomban nem tapasztalom.

2015. dec. 17. 19:00
 5/15 anonim ***** válasza:

Ráérek.

A kútnál mindig úgy állok meg, hogy a tankolónyílás a kút felé essen, ne kelljen a csövet körbe húzgálni az autón.

Amúgy a kutasok sem szeretik különösebben, ha nem úgy áll be az autós, hogy a kút felől legyen a tankolónyílás, s mivel az autók kb 50%-ának jobbról, a másik 50%-ának balról van, legfeljebb 1-2 percet lehet spórolni csőhúzgálással, cserébe viszont össze is kenheti magát az illető a csőre tapadt kosszal.

2015. dec. 17. 19:15
 6/15 anonim ***** válasza:
Én se kenném össze magam a retkes csővel, inkább várok. Amúgy sincs ilyen gondom, mert egyrészt éjszaka járok tankolni, másrészt kevesebb autónak van bal oldalon a tanksapkája, nekem mindig van helyem.
2015. dec. 17. 19:16
 7/15 anonim ***** válasza:

Jó a kérdésed igazából, de az előttem lévők már adtak korrekt válaszokat, hogy miért nem.

Én igazából magamat szoktam megszívatni, mert a céges kocsin bal oldalt van, a sajáton pedig jobb oldalt a tanksapka. Aztán mikor állok be a kúthoz lefagyok, hogy melyik kocsiban ülök és melyik oldalt van a töltőnyílás? :p

2015. dec. 17. 19:32
 8/15 anonim ***** válasza:
First world problem, én 10 percnél többet szerintem még sosem vártam helyre egy kútnál, de már az is nagyon durva helyzet, ha annyit várni kellett.
2015. dec. 17. 19:36
 9/15 anonim ***** válasza:

jó kérdés...tulajdonképpen azt nem szeretjük, hogy azt a koszos csövet is fogni kell..az autósok zöme igen finnyás(a kútnál) és inkább vár, vagy sürgeti az előtte szöszmötölőt...

egyszerű...ne kelljen kihúzni a csövet...

2015. dec. 17. 19:41
 10/15 Beviz Elek ***** válasza:
Sosem jutott eszembe hogy rángassam és tornásszak a csővel a kezemben. Max Angliában egyes kutaknál ahol írja hogy extra long hose :D
2015. dec. 17. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!