Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Egy vadászgép milyen gyorsan...

Egy vadászgép milyen gyorsan tud menni?

Figyelt kérdés
2015. dec. 17. 18:44
1 2
 11/19 gomzoli ***** válasza:

"csak 30 éve még megtanították a fizikát középiskolában, "

Ja, nekem meg ált. isk. 6. osztályában. Fizika óra, hangsebesség...

2015. dec. 20. 17:38
 12/19 anonim ***** válasza:

zoli!

Amit fejből tudtam, az a 340 m/s (ami nem 360, és ez mér 6% eltérés).

a hőmérsékleti együtthatót kerestem ki, mert a pontos értékére már nem emlékeztem, de tudtam, hogy van. egy hőmérsékletfüggő összetevője. (többek között ezért kell az orgonákat rendszeresen hangolni a hőmérséklet változásával a nem klimatizált (és melyik az...?) templomokban)

A kiröhögéssel nem tudok, és nem is akarok mit kezdeni. Az hogy neked bajod van velem, az csak és kizárólag a te bajod, nekem közöm nincs hozzá.

2015. dec. 20. 18:40
 13/19 anonim ***** válasza:

most látom hogy még böfögtél, csak az előző oldalra reagáltam

nem barátom, nem tanították meg neked. ha megtanították volna, akkor a 340-re emlékeztél volna

sőt, ha egyáltalán valamire emlékeztél volna, akkor azt is tudtad volna, hogy amikor iskolába jártunk (én biztos...), akkor volt folyamatban az SI mértékegység rendszer bevezetése. Mi még "kb. 1200 km/óra" meghatározással tanultuk a hangsebességet.

Szóval pattanj le rólam te szerencsétlen, ha jót akarsz

2015. dec. 20. 18:43
 14/19 gomzoli ***** válasza:

Szerencsétlen az volt, aki téged megformált, majom. "ha jót akarok"???? fenyegetsz, pofikám? Látom a jómodort is megtanították neked a SI rendszerrel együtt. Gratulálok.

Mellőzd a további szarakodást velem, mert a továbbiakban jelenteni foglak.

2015. dec. 20. 18:57
 15/19 anonim válasza:

Hétköznapi típusok esetén, teljes fegyverzettel ha a 2000 km/h-t eléri, az már nagyon jó. És erre is csak nagyobb 10 ezer m feletti magasságban képes. Földközelben, ahol sűrűbb a levegő, függesztményekkel csak 1200-1500 km/h az adat.

A Gripen nagy magasságban, még csupaszon sem éri el a 2000-et, a lassúbb típusok közé sorolható. Persze a fegyverzete, műszerezettsége attól még hatékony és korszerű.

2016. márc. 2. 15:17
 16/19 anonim ***** válasza:

gomzolika, elfogytak az érvek, jön a jelentgetés

jelentsél, jóasszony, azt hittem férfi vagy

bocsánat, kezét csókolom

2016. márc. 2. 18:42
 17/19 gomzoli ***** válasza:
Ó, te nyomorék, 3 hónapig gyűjtötted az erőt erre a kis hősködésre? De szánalmas...
2016. márc. 2. 21:21
 18/19 anonim válasza:
Mégis melyik általános iskolában tanítanának ilyet 6. osztályban jóég nagyon régen lehetett ám ez. pláne egy ilyen képletet nem basztak volna elétek 12 évesen ekkorát azért ne füllentsünk már :)
2020. ápr. 15. 11:07
 19/19 anonim válasza:
2022. júl. 9. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!