Egy vadászgép milyen gyorsan tud menni?
Ellentmondasz magadnak. A 360 m/s az 1296 km/h, a hang pedig kb. 340 m/s, azaz 1224 km/h
(pontosan 331,5+0,6xT[°C] m/s, 20 fokon 343,5 m/s
Néhány MIG-ről van adatom,viszonyitásnak jó lesz.
MIG-15.hajtómű-Rolls Royce Nene:1050km/ó.Klimov:1120km/ó.
MIG-17:1145km/ó.
MIG-19:1455km/ó.
MIG-21:2175km/ó.
gonzolika, nem, csak 30 éve még megtanították a fizikát középiskolában, nem facebookozni jártunk be az órákra
vannak olyan dolgok, amiket net nélkül is tudni kell, különben ha valakinek egyszer véletlenül csak az offline tudására kell hagyatkozni, akkor vége van
Képzeld, drága, én is 30 éve jártam az általános iskolába. És azt is elhiheted, hogy kiröhöglek, ha nekem azt bizonygatod, hogy a fent leírt képletedet fejből rántottad elő!
Azt a rövidítést ismered, hogy kb.? Lehet a szőrszálat hasogatni, sőt, ha egy perc guglizás után megtalálod a helyesebb végeredményt, akkor írd is le. De ne úgy, hogy közben a másik válaszoló amúgy nagyrészt helyes válaszát fikázod, pontosítani lehet udvarias formában is!
Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!