Kamionosként vihetek magammal havert 1-1 útra?
Sokat látom, hogy 2 en ülnek egy kamionban, gondolom részben azért mert 4kezeznek vagy betanítás van, de csomó videó van a neten ahol kis suhancok (20-28 között) videózzák ahogy a haverjuk éppen vezet.
Én is kamionozni fogok, már csak az E jogsi van hátra, de én tökre örülnék pl ha eljönne egy barát 1-1 útra, persze nem ökörködni, csak hogy mégis legyen valaki akivel lehessen beszélni...
Kint Londonban amikor éltem akkor megkérdeztem egy teherautóst (ismertem, jófej volt), hogy nem-e mehetnék vele 1 napra, érdekelne hogy hogy csinálja és mit, de azt mondta hogy nem, a biztosítás miatt, mert a cége csak őt biztosította.
Ez itthon is így lenne? Mert pl sokan meg a feleségüket viszik el egy egy útra, akkor egy barátot miért ne?
Barátnőm rengetegszer jött velem, előfordult, hogy rendőr megállított, kérdezte ki ő, mondtam, hogy az asszony és kb ennyi volt...
persze, ha nem egy 40kg-os csaj lett volna, hanem egy 90kg-os pasi, akkor elhinném, hogy fekete munkásnak is nézhetik :)
De ha bárki velem akar jönni, akár az asszony, mostanra már mindig nemet mondok. 5-10 napot töltesz egy tyúkketrecben, egy icipici ágy, egy 30*30cm-rész ahol fel lehet állni, vagy főzőcskézni egy gázrezsóval, télen totál finggszagban ülsz egész nap... Én imádom a remete életet és imádom ezt a melót, de ha osztozkodni kell benne, akkor szinte biztosan feszültség lesz belőle, az ideges sofőr pedig előbb utóbb megöl valakit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!