Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Népszerű a telekocsizás?...

Népszerű a telekocsizás? Könnyen találhatok utast?

Figyelt kérdés

Megyek egy 4 órás útra karácsonykor és egyedül utazok. Gondoltam hogy vinnék utast mert így csökkenne a költségem és legalább nem is utaznék egyedül.

Írták páran hogy ők csak olyan autójába szállnak be akinek sok a jó értékelése én viszont kezdő lennék ezért semmilyen értékelésem nem lesz most. Így nem lesz utasom se? ez ördögi körnek tűnik.

Esetleg vmi tipet ad valaki? Hogyan kerülhetem el a kétes embereket?

2015. dec. 5. 13:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Az Oszkár nem fizetős, csak Budapestet is érintő utazásoknál szed díjat, de azt az utas által fizetendő díjhoz adja hozzá. Én is nemrég kezdtem, és a múltkor egy frekventáltabb útnál végig voltak szinte utasaim. Korábban azt hittem, hogy a tömegközlekedésileg rosszul lefedett útvonalakon lesznek könnyebben, ehhez kéoest a Győr-Budapest és a Budapest-Dunaújváros útra többen is jelentkeztek, míg korábban a Budapestet nem érintő vidéki utakra senki.
2015. dec. 7. 11:21
 12/12 anonim válasza:

Belföldön csak az Oszkar.com működik.

Ha rendesen kitöltöd a profilt, teszel fel képet magadról és az autódról, írsz pár személyes sort magadró, biztosan lesz utas, aki bizalmat szavaz Neked még értékelések nélkül is.

A kétes embereket úgy kerülheted el, hogy ha valaki helyet foglal nálad, megnézed a profillapját. Ha az alapján nem szimpatikus, vagy hanyag (Az oszkáron az is látszik, hogy milyen arányban nem valósulnak meg az útjai), akkor gond nélkül visszautasíthatod a foglalását.

2015. dec. 8. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!