Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Van egy Unixos ismerősöm aki...

Van egy Unixos ismerősöm aki sofőrködik. Ha beülök civilként mellé az autóba és megyünk együtt a címekre abból mi baj lehet a munkahelyén?

Figyelt kérdés

2015. dec. 4. 15:17
 1/4 anonim ***** válasza:

Tőle kérdezd meg, hogy mi van a munkaszerződésében.

Nálunk ki van kötve a cégnél, hogy idegen nem ülhet be az autóba, csak akkor, ha a "Boss" engedélyezi.

2015. dec. 4. 15:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Nálunk csak is kizárólag főnöki írásbeli engedéllyel ülhet ember az autóba aki nem a cégünknél dolgozik és ennyi. Én futárként dolgozok kis teherautót vezetek amibe 3 személy fér el legálisan. Egyszer volt hogy direkt elengedtek céges autóval haza és mondták hogy reggel egyből menjek el 100 km-re egy nagy csomagot átvenni majd hozzam be a városba ahol lakom mert ide kérték. Ezért bízták rám a dolgot mert így volt a legegyszerűbb megoldani. Akkor ezt 2 napja közölték velem hogy ez lesz stb... Akkor a barátnőm mondta hogy az nagyon jó lenne ha eltudnám vinni abba a városba hogy ne busszal kelljen mennie a rég látott rokonához. Nekem akkor ugye főnökömtől kellett erre engedélyt kérjek mert ha be is ül mellém a barátnőm az igaz hogy 99,99% ban úgysem tudták volna meg de ha mégis kiderül akkor azonnali hatállyal kivágnak. Na én akkor felhívtam a főnököm aki mondta hogy jó semmi probléma és nagyon jól tettem hogy szóltam neki és kértem engedélyt mert ha esetleg ez a fülébe jutott volna azonnali kirúgás. Ha cégnél dolgozó kolléga ül mellém akár az irodista lányok, akár más sofőr társaim ők gond nélkül megtehetik.
2015. dec. 4. 23:11
 3/4 bp1985 ***** válasza:
Minden cég más. Nálunk pl pont lesz@rják.
2015. dec. 5. 13:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Szinte minden reggel hallgatok országos szórású reggeli rádióműsorokat. Átlagban havi egy arc biztos betelefonál, aki valamit szállít és mellette ül pl a párja. Szerintem a legkomolyabb cégeken kívül, ahol nincs semmi komoly üzemi titok, ott nem okoz gondot ismerőst szállítani. Unokatesóm futár, rendszeresen megyek vele, senkit nem érdekel a cégnél.
2015. dec. 5. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!