Ha egyedül megyek taxival, akkor hova illik ülni? Előre az anyósülésre? A sofőrrel szoktak beszélgetni?
Ha férfi vagy,akkor ahova akarsz, a nőknek illik hátraülni.
A sofőrrel ha akarsz beszélgetsz, ha akarsz nem. Nálam van, amikor valamin jár az agyam, ilyenkor szólok, hogy ne haragudjon, de most nincs kedvem beszélgetni. De van, amikor nagyon jót lehet dumálni a taxissal.
Ha buliból megyek haza és ittas vagyok akkor hátra ülök:)
Gondolom nincs sok kedve a sofőrnek egy részeg majom mellet ülnie és dumálgatni vele:)
Ha józan vagyok meg előre. Aztán majd alakul a beszélgetés. Ha jó fej a sofőr úgyis dumálunk. Ha meg valami mufurc akkor meg úgy sem.
Baloldalt hátra és rugdosni, ütögetni kell a sofőr ülését. :D:D
Egyébként jobboldalt hátra illik.
"Megjegyzem a londoni cab-okban nincs bal első ülés, viszont hátra 5-en is beférnek."
Én azt szoktam meg, hogy hátra (külföldön sokat utaztam taxival, és ott nem is lehetett előre ülni utasnak egyáltalán), szóval én mindig hátra ülök. Mivel nekem szájmenésem van, én mindig megpróbálok csacsogni a sofőrrel. Van, amelyik beszédes, van, amelyik nem. Mondjuk engem tényleg érdekelnek az emberek, nem magamról szoktam velük dumálgatni, hanem például arról kérdezem őket, hogy merre jártak a nap folyamán, hol szeretnek vezetni és hol nem, meg a legtöbben szeretnek arról is dumálni, hogy milyen a kocsijuk.
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!