Ha eddig nem ment a vezetés, már nem is fog?
Az, hogy valami nem megy, általában okozat, tehát oka van.
Oka van, hogyha figyelmetlen vagy, mert másra figyelsz. Ha nem sikerül tudatosítani magadban, hogy a közlekedés adott esetben ön-és közveszélyes cselekedet, amin emberéletek múlnak, akkor nem kéne vezetni.
A parkolás qva egyszerű dolog szerintem, mondom ezt úgy, hogy néha nem sikerül úgy, ahogy illene. Én az elején sokszor kiszálltam ellenőrizni, mennyi helyem van, és ezért tudom ezt, nem mert csoda történt egyszer csak.
Amúgy meg azt kell felfogni, hogy a hátsó kerék nem megy sehova kormányzással: az autó a "körző", a hátsó kerék a tű, az eleje ami rajzol. Tehát, ha a hátulja jó helyen van, az elejét már csak be kell igazítani, fordítva nem lehet. (rajzold le, ha nem tudod elképzelni, illetve ki is próbálhatod üres helyen: bejelölöd a hátsó kerék helyzetét, majd alászeded és befordítod az elejét 90 fokban, ismét kiszállsz, és látni fogod, a hátulja szinte helyben maradt).
Meg kell keresni az okát, hogy egy adott dolog miért nem úgy megy, és tenni ellene. Ebben segítség lehet, ha van ismerős, akiről elmondható, hogy jól vezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!