Forgalmi vizsga 4?
Harmadik forgalmi vizsgám sem sikerült.
1. Egy két helyen elmaradt az index a vizsgabiztos azt mondta, hogy nagyon meg akarta nekem adni de sajnos nem tudja mert egy két helyen lemaradt az index. (Ha egyszer fordult volna elő még elnézte volna)
2. Leáágazásnál a bicikliutat nyilas jelzőlámpa irányította sajnos nem vettem észre a jelzőlámpát az oktatő belefékezett. KÖvetkező órán elmentünk az oktatóval ugyanoda s rájöttem hogy a tükröm pont takarta a lámpát.Persze ez nem mentség. Körülnézetm én hogy nem jött semmi de indultam tovább.Itt károgott a vizsgabiztos , hogy kár volt.
3. Zöld lámpánál ment a sor nálam sárgára vált gondoltam még átmegyek nyomom a gázt megint felnézek a lámpára s már piros, erre én fékezek s rácsúsztam a zebrára.Persze tudtam hogy vége. A vb. azt mondta, hogy ő a gázt nyomta volna és bizonytalan voltam a döntésemben. ez volt a hiba.
Csak én vagyok ilyen szerencsétlen? Érdemes még próbálkoznom?
Ez nem szerencsétlenség. Bizonytalan és figyelmetlen vagy.
Vegyél jó pár plusz órát még
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!