Mennyire szabad hagyni, hogy a gyakorlati oktató a magánügyeit intézze és furikáztassa magát a tanulóval, miközben "ketyeg az óra"?
Figyelt kérdés
Elkezdtem a gyakorlati oktatást B-kategóriában. Mivel jól ment a rutinpálya, következő alkalommal már forgalomba mentünk, ami tulajdonképpen egy bevásárló központhoz vezetett, ahol az oktatóm 40 percre eltűnt, kicserélni egy hibás téli csizmát. Ennyi még belefér? Gondolo, minden oktató a kis magánügyeit intézi ilyenkor, arra vagyok csak kíváncsi, meddig "lehet" elmenni, meddig hagyhatom ezt,elvégre 3400 forintot fizetek 45 perc vezetés oktatásért, szeretném tartalmasan és hasznosan eltölteni!2015. okt. 28. 22:32
11/12 A kérdező kommentje:
Miért gondoltam volna, hogy 60 perc egy oktatási óra?! Nagyon jól tudom, hogy 45 perc!
2015. nov. 27. 00:43
12/12 anonim válasza:
Az enyém rendszeresen beült egy kiskocsmába "megebédelni". Azt mondta addíg parkolgassak meg körözzek a környéken:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!