Ma délután fogok forgalomból (B kat. ) vizsgázni. Félek, tippek? 22N
Van egy olyan érzésem, hogy elsőre nem lesz meg, csak másodjára inkább...viszont szeretnék átmenni.
Sokan mondják, hogy ne így álljak hozzá, de nem tudom mi lesz, valami nagy szerencse kell..
Nem vezetek rosszul, de talán ez még kevés ahhoz a bizonyoshoz..
Nem is félek, nem nyugtalankodok így előtte, de valami rossz "félés" mégis bennem van, olyan aggodalom féle.
A dolgokhoz nem szabad negatívan hozzáálni. Sodem mondjuk: nem sikerül, nem sikerül...
Pozitívan kell gondolkodni és mondani: nekem ez biztosan nem fog sikerülni.
köszönöm!!! :)
most elég jól esett ez a sok pozitív visszajelzés, főleg neked utolsó, remélem sikerülni fog! :)
mindenképp jelzek :)
Minden jol ment, viszont egy elsobbsegadasnal figyelmetlen voltam es bukta :/
a vizsgabiztos megdicsert hogy van erzekem a vezeteshez es hogy meg is lehetett volna a vizsga, csak itt elvagtam nagyon..:/
pont egy pici gyakorlas hianyzik igy remelhetoleg 2. nekifutasra sikerulni fog :(
:( Nem baj, előbb-utóbb mindenkit átengednek, oktatóm azt mondta, az emberek túlnyomó része másodjára megy át ;)
Amúgy hova jársz, hol vezetsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!