Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ma délután fogok forgalomból...

Ma délután fogok forgalomból (B kat. ) vizsgázni. Félek, tippek? 22N

Figyelt kérdés

Van egy olyan érzésem, hogy elsőre nem lesz meg, csak másodjára inkább...viszont szeretnék átmenni.

Sokan mondják, hogy ne így álljak hozzá, de nem tudom mi lesz, valami nagy szerencse kell..

Nem vezetek rosszul, de talán ez még kevés ahhoz a bizonyoshoz..

Nem is félek, nem nyugtalankodok így előtte, de valami rossz "félés" mégis bennem van, olyan aggodalom féle.

2015. okt. 28. 10:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

A dolgokhoz nem szabad negatívan hozzáálni. Sodem mondjuk: nem sikerül, nem sikerül...

Pozitívan kell gondolkodni és mondani: nekem ez biztosan nem fog sikerülni.

2015. okt. 28. 11:13
 12/19 A kérdező kommentje:
utolsó, ezt elírtad vagy csak én nem értem?:(
2015. okt. 28. 11:19
 13/19 anonim ***** válasza:
Én 14.-én vizsgáztam, előtte borzalmasan ment, de a vizsgán úgy vezettem, mint azelőtt soha, ne aggódj, ha izgul az ember és vizsga szituációban van, összeszedi minden erejét és jól vezet :) Majd írj hogy ment, drukkolok! 18L
2015. okt. 28. 11:42
 14/19 A kérdező kommentje:

köszönöm!!! :)

most elég jól esett ez a sok pozitív visszajelzés, főleg neked utolsó, remélem sikerülni fog! :)

mindenképp jelzek :)

2015. okt. 28. 11:44
 15/19 anonim ***** válasza:
nincsmit 1 meztelen képpel meghálálhatod privátban ;P Várom a fejleményeket.
2015. okt. 28. 14:07
 16/19 anonim ***** válasza:
Örülök neki, remélem azért kicsit lenyugodtál vizsgára :) Na, van már eredmény? :D
2015. okt. 28. 14:42
 17/19 A kérdező kommentje:

Minden jol ment, viszont egy elsobbsegadasnal figyelmetlen voltam es bukta :/

a vizsgabiztos megdicsert hogy van erzekem a vezeteshez es hogy meg is lehetett volna a vizsga, csak itt elvagtam nagyon..:/

pont egy pici gyakorlas hianyzik igy remelhetoleg 2. nekifutasra sikerulni fog :(

2015. okt. 29. 05:29
 18/19 anonim ***** válasza:

:( Nem baj, előbb-utóbb mindenkit átengednek, oktatóm azt mondta, az emberek túlnyomó része másodjára megy át ;)

Amúgy hova jársz, hol vezetsz?

2015. okt. 29. 12:28
 19/19 anonim válasza:
9-es vagyok, engem is meghúztak! :D Mire odaértem hálistennek nem izgultam annyira, mikor megláttam a vizsgabiztost.. na mondom itt már be se kell ülnöm, biztos bukta lesz. Egy ilyen szőke, hosszú, göndör hajú, szemüveges, magassarkús, műszempillás nő, ezt szerettem volna elkerülni, mert eddig egyetlen olyan helyzetet nem tudok mondani, ahol elsőre szimpatizált volna velem ismeretlen nő.. :) Lekezelő volt és totál hülyének nézett, szépen elindultunk, megcsináltam a saroktolatást, jött egy stop tábla, megálltam rendesen, 1-es, picit kibújtam, mert nem láttam be rendesen a kereszteződést, jobbról jöttek ugyan, de messze voltak, tehát ha utánam is állt volna valaki, simán ki tud menni biztonságosan.. erre a nő, oké húzódjunk félre, hát szépen megálltam a stop táblánál, de utána nem adtam meg az elsőbbséget. És az sem volt, hogy ott szórakoztam a kanyarodásnál, határozottan mentem ki, még oda sem értek, mikor én elindultam egyenesen.. szóval nem értem :D Tény, picit határozatlan vagyok, óvatosabb, mint kellene, de nem mentem lassan meg ilyenek.. de azért mondtam neki a végén, hogy hölgyem, akkor maga szerint addig kellett volna ott állnom, míg bevárom azokat is, akik még csak tervezik, hogy arra jönnek? Hát neem ilyet nem mondott. Magabiztosan, határozottan mentem ki... Az oktatóm azt mondta, hogy ez szerinte sem volt jogos, de lehettem volna magabiztosabb. Na nem baj.. most megfogadtam, hogy olyan magabiztos meg határozott leszek, hogy a Jó Isten se fog tudni megállítani. És remélem legközelebb nem nő lesz a VB... :)
2015. nov. 2. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!