Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ma délután fogok forgalomból...

Ma délután fogok forgalomból (B kat. ) vizsgázni. Félek, tippek? 22N

Figyelt kérdés

Van egy olyan érzésem, hogy elsőre nem lesz meg, csak másodjára inkább...viszont szeretnék átmenni.

Sokan mondják, hogy ne így álljak hozzá, de nem tudom mi lesz, valami nagy szerencse kell..

Nem vezetek rosszul, de talán ez még kevés ahhoz a bizonyoshoz..

Nem is félek, nem nyugtalankodok így előtte, de valami rossz "félés" mégis bennem van, olyan aggodalom féle.

2015. okt. 28. 10:16
1 2
 1/19 szántóvető ***** válasza:
jól állsz hozzá mert a félelem erőt ad,növeli a koncentrációdat.
2015. okt. 28. 10:48
 2/19 anonim ***** válasza:
0%

ez több mindentől függ.

1. a nők nem értenek annyira a vezetéshez mint a férfiak, a férfiak sokkal jobbak benne.

2. attól függ melyik sliban vagy, pl csigavérnél mindekit megbuktatnak.

3. én azért szurkolok, hajrá! ne engedd el a kormányt soha, mindig nézz körbe, állj meg a stop táblánál ha üres a terület akkor is. Menni fog!

2015. okt. 28. 10:51
 3/19 A kérdező kommentje:
jaj remélem igazad van !
2015. okt. 28. 10:51
 4/19 A kérdező kommentje:
köszönöm nektek !!! :) ezek a bíztató szavak jól esnek még így ismeretlenül is! sokat segít!
2015. okt. 28. 10:52
 5/19 anonim ***** válasza:
En is felek, a tippem az hogy ha tudsz mondani idopontot akkor abban az idoben ne menjen senki utcara ... ez jo tipp nem?
2015. okt. 28. 10:54
 6/19 A kérdező kommentje:

köszi ez csúnya volt 4-es :D

bár ha senki nem jön utcára, kisebb a forgalom ami nekem különösen jó :D

2015. okt. 28. 10:55
 7/19 A kérdező kommentje:
jaj bocs 5-ös *
2015. okt. 28. 10:55
 8/19 anonim ***** válasza:
Ugye hogy ugye. ;)
2015. okt. 28. 10:58
 9/19 anonim válasza:

Én hétfőn fogok, addig még igaz megyek 2-szer vezetni, de én is parázok. Nekem a parkolással vannak gondok.. egyszerűen nem tudom megjegyezni a támpontokat, mikor merre hogy.. de amúgy én sem vagyok rossz, odafigyelek stb, csak nem tudom, nem vagyok biztos magamban.

Amikor messzebb volt a vizsga, sokkal jobban ment a vezetés is, most meg rágörcsölök teljesen.

Szerintem próbálj lazítani és nyugtatni magad. Az oktató nem engedett volna vizsgázni, ha látja, hogy nem megy, szóval e parázz! :-) Szurkolok és majd írd meg, hogy sikerült!

21L

2015. okt. 28. 10:59
 10/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm, mindenképp megírom, de te is írd meg hétfőn :)
2015. okt. 28. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!