Miert mindenki japan motort vesz?
Nem mindenki.... üdv, egy Aprilia RSV4 tulaj.
Azt viszont hogy kinek mi ad élményt szerintem teljesen szubjektíven lehet csak eldönteni.
Ha mindenki japan motort venne, akkor nem letezne a BMW, Ducati, Aprilia, KTM...
De leteznek, nagyon is.
"Sportmotort meg a japánok tudnak csak rendesen csinálni"
BMW S1000RR.
Nekem koreai van, a páromnak német, de valóban nem ez a tipikus. Bár BMW-sek azért vannak jócskán s azért Hyosung is szaladgál pár hazánkban.
Hogy ki mit preferál és mi neki az élmény, az változó. Mi megbízható, kényelmes és keveset fogyasztó motort akartunk, már nem tudom, hogy a nem túl drága szervizelés is benne volt-e, ja és azért számított, hogy legyen egy közösség az adott motorhoz az országban és találjuk hozzá egy jó szakit is. Így lett egy pici Hyo és egy nagyobb, de még nem igazán nagy BMW ;) Jó választás volt mindkettő, még ha meg is vannak a maguk hibái. Amíg nem esnek szét, szerintem menni fogunk velük, ha lesz rá pénz koplalás nélkül...
De azért japán motorok is voltak a potenciálisak között (s bizonyára lesz is japán motorunk, csak előbb párszázezret belepakolunk ezekbe).
Biztos vannak olyanok, akik nem észérvek alapján választanak, de ha valaki beleszeret egy motorba, ami ésszerűtlen választás, az azért már érthető, a szerelem fontos, az kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!