C kategóriás jogosítvány nőként?
Nőktől kérdeznék pár dolgot, akik már levizsgáztak nagyobb kategóriákból! Esetleg férfiaktól, akiknek voltak női csoporttársai.
Privátban ha lehet! Írok mindenkinek, aki jelzi, hogy tudna nekem segíteni.:)
Köszönöm előre is!!
bármilyen kategóriás jogosítvány vállalható nőként. sok országban természetes hogy akár dózert vezet, vagy kukás kocsit, daruskocsit.
alkalmas legyen, oszt jónapot.
#2 A válaszod első felével ràtapintottál a lényeg egyik részére. :)
Fiatal nő vagyok 3 éves B kategóriás jogosítvánnyal, nem túl sok vezetési tapasztalattal. Nagyon régóta érdekel a szállítmányozás,imádok vezetni. Most jött egy alkalom, és belevágtam, jelentkeztem. Csak sok-sok kérdés merült fel bennem ezzel kapcsolatban, amire szeretnék választ. Ennyi a helyzet nyílvános része, a kíváncsiak számára.
Remélem lesz aki tapasztalatával segítségemre lesz! Köszönöm az eddigi hasznosabb válaszokat!
Szia
Én idén vizsgáztam C ből. Irj nyugudtan. :)
Üdv 25N
Ne haragudj, de nem ez volt a kér(d)ésem, hogy a férfiaknak milyen tapasztalatai vannak a szállítmányozással. Női szemszög érdekel, vagy olyan férfié, aki tanult Nővel.
Kaptam segítségeket privátban, de szívesen fogadom mások tapasztalatait is. :)
és így anonim módon igazán leírhatnád mi a titkos része az egésznek, mert szerintem valaki sáros az ügyben:)
2. voltam
Sáros?:D Mitől lenne sáros? Ilyenkor magadból indulsz?
Senkire nem tartoznak a téma privát részei. Csak akinek én bizalmat adok. Te meg azt képzelsz, amit akarsz! :) Legalább lesz valami izgalom az életedben. Szívesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!