Ha pénteken elkészült a jogosítványom, akkor holnap, tehát hétfőn, kedden, szerdán vagy csütörtökön hozhatja a postás?
Nekem augusztus 5.-én volt sikeres vizsgám, a jogosítványt 12.-én állították ki, és 25.-én hozta a postás.
(bár ez két éve volt a régi rendszerben, nem tudom,hogy azóta gyorsabbak e)
A türelmetlenség vezetéskor sem erény.
A jogszabály 30 napos határidőt ír elő a jogosítvány elkészítésére, átadására, ezt a határidőt mindig be szokták tartani, de azt senki nem fogja neked megjósolni, hogy egy-egy okmányirodában, netalán a postán pontosan mennyi idő alatt megy át.
Jövő héten október 23 is lesz, ami ugye nem munkanap, elsírod, magad, ha csak 26-án kapod meg a jogosítványt? - értem én, hogy jó lenne már megkapni, de nem kellene túlizgulni, napra pontosan sakkozni, hogy mikor érkezik.
Ajánlott levélben érkezik, alá kell írni az átvételt, írhatsz egy meghatalmazást valakinek, ha te nem leszel otthon, vagy átveszed a postán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!