Hogy g. lehet az h mar kesz van jogosítványom 2015. 04.30. Kesz lett es okmányirodba kertem es még mindig nem érkezett meg hozzájuk most lett 3hete nem értem nem jár be oda postás vagy mi h nem jött meg még?
Nyugi. több módja van a jogsihoz jutásnak.. megadod az emiled,vagy a mobil telefonszámodat.30 napra vállalják, addig vagy értesítenek, vagy a postás kiviszi, ha úgy kérted..
a posta nem kapkodja el, mert normál levélként megy..
Azt nem értem mert változó h valakinek 1hete alatt másnak 2het
Miért nincs konkrét határidő ku... idegesítő
En okmányirodba kertem SMS-ben értesítenek
"nem értem nem jár be oda postás vagy mi h nem jött meg még?"
Ezen nagyot röhögtem. :D Látszik, hogy fogalmad sincs róla, hogy ez hogy működik.
2 héten belül kiküldik majd akkor problémázz, ha 15.-én pénteken se kaptad még meg.
Jah most en is nagyot röhögtem 2hete es ki küldik 😆
A 2het mar le telt fogyatékos
Fogyatékos a te jó édes anyukád aki világra fosott egy ilyen hulladékot mint te vagy. :D
Remélem már holnap megkapod a fostos jogsidat és lehetőleg az első fának neki is mész, ahogy a friss jogsis kis hülye gyerekek szoktak apu kocsijával. Tégy meg egy szívességet és úgy törd össze magad, hogy a belső szerveid többsége egyben marad, hogy másnak még jó legyen nyomi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!