Rendőröknek (SÜN) mindent lehet?
Ma voltam a Nyíregyházi TESCO áruházban,és a parkolóban megpillantottam egy rendőrautót.Ez ideáig még érthető is.
De az milyen dolog h szolgálati kocsival elmennek és bevásárol/nak/!?(egyedül volt és vett virágot,kerti locsolót,utána még elnézett a hűtőket megnézni.
Kérdezem én hogy nekik mindent szabad?
Szolgálat(munka időben)kinek engednék meg azt hogy elmenjen és bevásároljon?Még a szabadságot is alig engedik meg néhol,és a szorgosan dolgozókat is nagyon megdolgoztatják azért a 100.000Ft alatti összegért.
Ez milyen dolog?
16F
Megdöglött a tehenem, dögöljön meg a szomszédé is!
Ez a baj hogy így gondolkozol Kedves kérdező. De szerencsére még fiatal vagy, változhatsz, és remélem fogsz is
maci
2. válaszolónak:
"A Sün! egy internetes mém. 2009. március 15-én a budapesti Kossuth téren videóra vették, amikor egy rendőrhadnagy többször sün!-t kiált. Ez egy rendőri alakzatra utaló parancsszó, a jelenlévő civilek azonban nem értették. A kifejezés hamar népszerű lett, paródiák és karikatúrák jelentek meg az interneten az eset kapcsán. A rendőrséget ezután nevezték sündörségnek, illetve a rendőrök közkeletű neve is a sün, sünök lettek."
wikipedia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!