Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Most ott meddig kell 50-nel...

Most ott meddig kell 50-nel menni?

Figyelt kérdés

Ócsai úton megyek kifelé, ugye jobb oldalon van egy CBA, majd később 50es tábla, még a felüljáró előtt.

Most akkor amíg ki nem érek Pestről az a kötelező?

2015. okt. 23. 19:44
 1/4 anonim ***** válasza:
42%

Van jogosítványod?

Sebességkorlátozás, avagy kötelező legkisebb sebesség tábla van ott?

Gáz, ha jogosítvány birtokában ilyen jellegű kérdésre mástól várod a választ.

2015. okt. 23. 20:05
 2/4 A kérdező kommentje:

Semmi nincs ott, a tankönyv szerint 50 a kötelező azon a helyen, a kérdést azért tettem fel, mert úgy mennek az emberek 80-nal, mintha 70es lenne kint(ami van is, csak utána van az 50es tábla, magyarul 50nel kellene menniük, max 60nal).

Na most nem értem, hogy nem veszik észre vagy tényleg ennyire leszarják, hogy mérhetnek?

Egyébként jogos a sebességük, semmi nem indokolja az 50et.

2015. okt. 23. 20:17
 3/4 anonim ***** válasza:

Nincs olyan, hogy "50 a kötelező"

50-es sebességkorlátozás tábla hatálya alatt a maximális sebesség 50 km/h, szükség esetén lehet lassabb is.

A kötelező legkisebb sebesség tábla hatály alatt legalább 50km/-h sebességgel kell haladni, ha nem indokolja valami a lassabb haladást.

Mindkét tábla a következő útkereszteződésig érvényes, ha nincs kint külön feloldó tábla.

Nem ismerem a helyszínt, lehet a sebességkorlátozás csak egy rövid szakaszra érvényes, lehet többszáz méter hosszon...

2015. okt. 23. 20:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Nyílt az Ócsai úton CBA? Én ott még sose láttam, tehetnél fel egy linket...
2015. okt. 23. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!